Lembaran Cheat Pintasan Papan Kekunci Evernote

Evernote baru-baru ini telah melalui beberapa perubahan untuk menyelaraskan perkhidmatan dan menjadikannya lebih mudah untuk digunakan. Semua versi PC, Mac dan Mudah Alih telah melihat perubahan ini. Ia masih merupakan apl/perkhidmatan hebat yang sama, dengan semua nota anda disimpan dan disegerakkan antara peranti.

Dengan perubahan ini, anda akan melihat antara muka baharu sepenuhnya yang menawarkan pandangan pantas pada segala-galanya.

Disebabkan semua perubahan hebat ini, pintasan papan kekunci yang digunakan untuk versi desktop Evernote telah dipadamkan, ditambah dan ditukar. Ikuti Helaian Penipuan Evernote di bawah untuk mencari jalan anda mengelilingi Evernote pada PC dan Mac.

Masukkan e-mel anda di bawah untuk menerima helaian curang PDF ini dalam Peti Masuk anda.

Kredit imej: Apl logo Evernote pada buku nota skrin oleh DepositPhotos

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Mahesh Makvana ialah seorang penulis teknologi bebas yang telah menulis beribu-ribu siaran tentang pelbagai topik teknologi di pelbagai tapak. Beliau pakar dalam menulis tentang siaran teknologi Windows, Mac, iOS dan Android. Dia telah menceburi bidang itu selama lapan tahun yang lalu dan tidak menghabiskan satu hari pun tanpa memikirkan perantinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *