Laman Utama Firefox untuk iPhone/iPod Touch dan iPad kini tersedia di App Store

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Bangun dan pergi dan sediakan segala-galanya untuk anda pada iPhone anda: Sejarah Firefox anda, penanda halaman dan tab terbuka, sama seperti anda telah meninggalkannya pada komputer desktop anda. Firefox Home selamat dari hujung ke hujung supaya data anda sentiasa selamat. Dan, sudah tentu, ia percuma.

Apl ini adalah percuma jadi jika anda mempunyai iPhone/iPod Touch/iPad, tiada sebab mengapa anda tidak perlu memasangnya. Ia bukan sahaja memastikan data anda segerak, anda boleh meneruskan penyemakan imbas anda semasa dalam perjalanan dari tempat anda meninggalkannya pada komputer anda. Ia juga membolehkan anda mengakses tapak web kegemaran anda tanpa perlu menaip URL yang panjang. Ciri terbaik pada pendapat saya ialah carian sejarah yang disertakan dalam Bar Awesome. Saya terlalu malas pada kebanyakan masa untuk menanda buku penemuan penting di Internet, jadi ini sangat berguna.

Kini hanya jika Google membuat apl Penyegerakan untuk iPhone seperti Firefox Home, kerana saya tidak menggunakan Firefox. Jika anda pengguna Firefox, lihat pautan muat turun di bawah untuk membolehkan Firefox Home mula menyegerak antara komputer dan iPhone anda.

Muat turun Laman Utama Firefox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *