Kongres Dunia Mudah Alih Terbaik 2013

Kongres Dunia Mudah Alih telah datang dan pergi, dan walaupun ia tidak begitu menarik seperti tahun-tahun lalu, terdapat banyak kit baharu yang menarik untuk dilihat. Daripada konsep dwi-skrin kepada telefon pintar 7-inci, pengeluar menjadi kreatif tahun ini kerana kemajuan dalam spesifikasi perkakasan telah terhenti. Jika anda terlepas sebarang liputan kami dari minggu lalu, berikut ialah senarai paparan pertama yang mesti dilihat pada peralatan Android terkini.

Yotaphone

Kami tidak menaruh harapan tinggi untuk Yotaphone, tetapi selepas demonstrasi singkat kami dijual. ini telefon dwi-skrin dengan LCD standard serta paparan eInk mencuri perhatian.

Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung terus mengembangkan barisan Note mereka, kali ini dengan faktor bentuk 8 inci. Samsung Galaxy Note 8.0 adalah segala-galanya yang anda harapkan daripada S Pen-driven slate, dan ia juga membuat panggilan.

ASUS Fonepad

Bercakap tentang tablet yang membuat panggilan telefon, ASUS memperkenalkan Fonepad mereka, telefon pintar/tablet hibrid 7-inci. Mereka juga mempamerkan ASUS Padfone Infinity.

Sony Xperia Tablet Z

Sony memberi kami pandangan pertama kami yang betul pada Xperia Tablet Z, peranti yang dibina dengan kualiti reka bentuk yang sama seperti telefon pintar rakan sejawatannya. Hanya satu daripada tablet Android paling cantik yang pernah kami lihat.

NEC Medias W

NEC mempunyai telefon pintar dwi skrin mereka sendiri untuk dipamerkan, Medias W. Sama seperti telefon pintar lipat, dwi-paparan sebelumnya, telefon bimbit terikat NTT DoCoMo menarik jika lebih baik daripada sebelumnya.

LG Optimus G Pro

LG mempunyai banyak untuk menunjuk-nunjuk, tetapi mungkin yang paling mengagumkan ialah Optimus G Pro mereka. Sebuah kuasa besar 5.5-inci, LG harus membuat kukuh dengan yang ini.

***

Semak keluar semua liputan kami dari rancangan tahun ini dan beritahu kami perkara yang paling anda nantikan dalam ulasan di bawah.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *