Koleksi Platinum Rare baharu La Prairie adalah peremajaan haute pada kemuncaknya

Ada penjagaan kulit, dan kemudian ada haute penjagaan kulit.

Dan di puncak dunia itu terletak La Prairie, yang inovasinya telah, untuk sekian lama, mengganggu dan mentakrifkan semula sains di sebalik kulit kita.

Jenama Switzerland meneruskan legasi ini sekali lagi dengan evolusi yang dirumuskan semula bagi barisan Platinum Rarenya, yang mula-mula membuat gelombang (dan banyak lagi selebriti) apabila ia mula-mula melancarkan 2008 walaupun di tengah-tengah krisis kewangan.

Didukung oleh dua bahan aktif utama Kompleks Selular Eksklusif La Prairie yang dipatenkan dan Platinum Multi-Peptide baharu, koleksi baharu ini menjanjikan bukan sahaja menguatkan penghalang kulit dan melindungi daripada faktor tekanan luaran tetapi juga “memberi kehidupan dan tenaga baharu kembali kepada sel-sel di mana kecantikan dilahirkan, meningkatkan proses pembaharuan semula jadi kulit.”

Jika ini kelihatan seperti sihir hitam seperti Benjamin Button, anda tidak salah. Dengan merangsang komunikasi dan peremajaan pada tahap selular, saintis La Prairie telah berjaya berpatah balik atau sekurang-kurangnya memperlahankan kesan negatif masa pada kulit. Lagipun, proses peremajaan hanya sebaik koordinasi sel kulit di semua lapisan kulit, dan usia adalah halangan terbesarnya.

Untuk ini, Platinum Multi-Peptide baharu telah direka bentuk untuk menjadi kompleks ketat tiga peptida berbeza yang dilekatkan pada zarah platinum sfera untuk mencetuskan aktiviti peremajaan. Walaupun lelaran sebelum ini terutamanya mengaktifkan pengeluaran kolagen, formulasi baharu bertindak lebih baik untuk turut membantu menguatkan penghalang kulit dan meningkatkan keseimbangan lembapannya.

Kompleks Selular Eksklusif, sebaliknya, dibuat untuk menghidupkan semula sel-sel di mana kecantikan dilahirkan dengan menyemai kulit dengan nutrien penting dan melindunginya daripada faktor tekanan. Ia juga menyasarkan sel-sel penting dan komponen matriks ekstraselular untuk kulit yang dicergaskan semula.

Dalam fesyen La Prairie yang tipikal, setiap produk dalam koleksi yang terdiri daripada Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream dan Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream telah dibungkus dengan banyak savoir- faire to spare.

Kemewahan penjagaan kulit tahap mewah ini memang diakui datang pada harga walaupun fikirkan dalam julat antara S$1,510 hingga S$2,340. Jika anda ingin benar-benar memanjakan diri anda, bagaimanapun, tempah sendiri Platinum Rare Haute Rejuvenation Facial ($890) di Art of Beauty Lounge di TANGS.Rawatan ultra-mewah ini bermula dengan urutan belakang yang menenangkan, diikuti dengan rawatan muka menggunakan barisan baharu jenama itu secara meluas selepas pengelupasan lembut untuk membantu produk menyerap dengan lebih berkesan.

Percayalah kepada kami, anda akan keluar dengan kelihatan dan berasa paling bernyawa sepanjang tahun.

Temui Lounge Seni Kecantikan La Prairie di TANGS di Tang Plaza Aras 1, atau lawati laman web di sini untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *