Koleksi Kereta Eksotik oleh Perusahaan Meminta Kami Mengimbau Kenangan Permotoran Hari Bapa Kami

 • BeritaBerita

  Di sini kami mempamerkan jenama dan model terkini, selalunya sebelum ia memasuki pasaran. Kami juga melaporkan pengumuman penting lain dalam industri automotif.

 • MajalahMajalah

  Ini adalah kami bercakap kedai dan bercakap kereta. Kadang-kadang kita pergi secara mendalam dan menganalisis sesuatu, atau kita bercakap tentang sejarah kereta atau sukan permotoran, atau mungkin kita hanya memberikan pemikiran kita tentang sesuatu dalam industri automotif.

  2014 Chevrolet Camaro Z28

  Ia tidak mengejutkan anda dan banyak artikel yang telah saya terbitkan di Automoblog.net dan tapak web lain kerana saya mempunyai dua ibu bapa yang menyokong minat saya terhadap kereta. Menjelang Hari Bapa, saya tertarik untuk mengimbas kembali bagaimana ayah saya telah memainkan peranan dalam membenarkan minat saya dalam kereta mencapai keadaan jisim kritikal di mana ia telah menjadi kuasa dominan dalam hidup saya. Saya mengesyaki saya seperti ramai yang boleh mengaitkan bapa mereka dengan kereta yang hebat.

  Mungkin anda masih ingat ayah anda mengenali diri mereka dengan kereta pertama mereka. Mungkin ia adalah sesuatu yang sederhana seperti Honda Civic atau mungkin sesuatu yang lebih hebat seperti Pontiac Firebird Trans-Am, Toyota Celica atau mungkin juga Jeep pacuan empat roda. Mungkin ada kereta yang ayah beli baru-baru ini untuk merealisasikan impian. Lagipun, bukankah setiap pemandu sepatutnya mempunyai peluang untuk mengambil alih khayalan mereka? Sejujurnya, kehidupan muda saya tidak melibatkan banyak kenderaan yang patut diberi perhatian. Sebahagian besar hidup saya dihabiskan di sekitar sedan jenama General Motors yang dikeluarkan secara besar-besaran. Saya teringat satu ketika melihat Chevrolet Corvette Sting Ray 1963 di pandu lalu sebuah McDonald’s. Bagi saya, membangunkan kehadiran fizikal di sekitar kereta eksotik dan klasik tidak berlaku sehingga tahun 1990-an. Saya bertuah kerana ayah saya meluangkan masa untuk berkongsi beberapa kenangan berkaitan kereta.

  Seperti kebanyakan bapa, saya meletakkan sedikit perbatuan pada kenderaannya mengumpul sebahagian besar kenangan permotoran positif dan negatif apabila odometer berdetik ke atas. Ayah saya sentiasa bercakap mesra tentang Chevrolet Camaro Z/28 1979 yang mereka miliki semasa saya dilahirkan. Lelaran generasi kedua jawapan Chevrolet kepada Ford Mustang, contoh 1970 hingga 1981 Chevrolet Camaro mungkin lebih dihargai daripada kereta kuda Ford dalam kebanyakan tempoh masa itu. Chevrolet Camaro Z/28 1979 khasnya telah dihiasi dengan skema cat Coklat Gelap dengan jalur Emas. Walaupun Camaro 2014 dipersembahkan dalam 10 warna warna (termasuk tiga variasi pada Merah), warna Coklat mungkin telah ditinggalkan daripada palet cat kilang sejak 1980-an. Walau bagaimanapun, daripada apa yang saya lihat mengenai gambar Camaro Z/28 ibu bapa saya, warnanya pasti kelihatan tajam.

  Disebabkan oleh keluarga yang semakin meningkat dan faktor lain, masa ayah saya dengan Dark Brown Chevrolet Camaro Z/28 adalah singkat. Walau bagaimanapun, saya percaya kenderaan itu memberikan beberapa pengalaman pemanduannya yang paling menyenangkan. Hari ini, saya tidak dapat menahan rasa bersalah kerana sayalah sebab ayah saya perlu meninggalkan khazanah kereta yang penuh keseronokan seperti Chevrolet Camaro Z/28. Selepas satu Krismas pada tahun 1990-an, ayah saya telah diberi peluang untuk menyambung semula kepada kenderaan terkenal ini dengan membina kit model snap-together yang saya terima daripada Camaro Z/28 1981. Memandangkan kereta itu adalah antara kit model plastik pertama yang saya terima, terlintas di fikiran saya bahawa pilihan kenderaan itu dilakukan dengan sengaja.

  Hari ini, setiap kali saya melihat Chevrolet Camaro lama atau baharu, saya rasa kegembiraan dan keperluan untuk merakam koleksi kecil gambar dengan kamera digital saya. Meliputi pameran kereta, saya telah menyaksikan kepulangan Camaro sehinggalah kebangkitan lencana Z/28. Dengan cara rakaman digital menjadikannya begitu mudah untuk menangkap kenangan, perkara yang malangnya ialah ibu bapa saya mengambil beberapa gambar di mana Camaro Z/28 1979 mereka adalah subjek yang mungkin disebabkan oleh fakta bahawa filem kamera mudah habis. Kerana pengalaman dengan Chevrolet Camaro ini, saya ingin sekali berpeluang untuk menyewanya pada hujung minggu.

  Chris Nagy dengan Red Chevy Corvette Stingray

  Pendedahan: Artikel ini ditaja oleh Enterprise. Semua pandangan dan pendapat yang dinyatakan di sini adalah saya sendiri. Semak garis panduan pengiklanan kami untuk melihat sebab kami tidak akan mengemudi anda salah.

  Berkongsi kenangan visual tentang kenderaan yang dikasihi adalah Koleksi Kereta Eksotik oleh Perusahaan sedang menyeru kepada peminat kereta yang berfikiran sama seperti saya untuk berkongsi detik-detik permotoran kegemaran anda dalam peraduan baharu.

  Koleksi Kereta Eksotik oleh Enterprise ingin anda siarkan foto diri anda dengan kenderaan masa lalu anda menggunakan Twitter dengan hashtag #EnterpriseExotics atau dengan memasukkan @Perusahaan dalam siaran anda.

  Walaupun Hari Bapa boleh menjadi inspirasi untuk beberapa siaran, anda dialu-alukan untuk berkongsi sebarang imej peribadi dengan kenderaan penting dalam hidup anda. Mungkin ia adalah menaiki Cadillac atau hujung minggu dengan Chrysler Lebaron boleh tukar yang menghidupkan ingatan masa lalu. Selain itu, berikan kapsyen pada foto dengan kenderaan dari Exotic Car Collection by Enterprise dan sila kongsikan sebab anda ingin menyewa kenderaan yang anda nyatakan.

  Bagi pemenang yang akan dipilih secara rawak, syarikat kereta sewa akan menyediakan Pek Hadiah Mewah Enterprise Exotics berikut:

  Keseluruhan pek hadiah bernilai $570 dan boleh menjadi milik anda dengan berkongsi foto. Walaupun kereta itu mungkin menjadi kenangan silam, Koleksi Kereta Eksotik oleh Perusahaan mempunyai beberapa cara moden untuk menghidupkan semula pengalaman itu. A Cadillac Escalade atau Audi A5 Boleh Tukar boleh menyediakan sumber untuk mencipta beberapa kenangan automotif baharu yang hebat. Mungkin penyewaan Chevrolet Camaro SS akan menjadi cara yang baik untuk ayah saya menyambung semula dengan Camaro Z/28 miliknya. Bagi saya pula, saya ingin impian kereta eksotik saya melalui Enterprise berkisar tentang a Chevrolet Corvette Stingray Coupe baharu. Mungkin sudah tiba masanya untuk mula merealisasikan impian saya.

  Pastikan anda menyertai peraduan untuk memenangi Pek Hadiah Mewah Enterprise Exotics sebelum tarikh akhir pada 23 Jun.

  Semasa saya membesar, ayah saya tidak pernah menjadi seorang lelaki kereta yang hebat. Dia bukan jenis yang melihat di bawah hud segala-galanya di atas roda dan dia tidak selalu menyasarkan kereta seterusnya untuk dibeli. Dia kadang-kadang berkata semasa memandu, “itu kereta yang kelihatan bagus”, tetapi itu sahaja.

  terima kasih,

  Saya memenangi pek hadiah kepala gear…mesti suka kereta haiwan klasik dan kereta otot!

  Tahniah Kattzzz! Semoga anda menikmati 馃檪

  Nice Article, sangat cantik rupa kereta ini, ia adalah sesuatu yang sederhana seperti Honda Civic

  Apa hubungan istimewa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *