Ketahui Siapa Yang Memanggil Anda Daripada Apl NumberGuru Untuk iPhone

Jika anda ingin mengetahui siapa di sebalik nombor telefon yang tidak dikenali yang terus menghubungi anda berulang kali? Kini terdapat aplikasi untuk itu! NumberGuru daripada LegVefired ialah apl iPhone tersedia sebagai muat turun percuma daripada App Store. Ia membolehkan pengguna melakukan carian nombor telefon terbalik tanpa had untuk membantu mereka mengenal pasti bakal spammer. Perkhidmatan ini juga tersedia secara percuma untuk Android dan boleh diakses dari pelayar web. Dilaporkan bahawa perkhidmatan itu sudah menjalankan lebih 864,000 carian setiap hari!

NumberGuru ialah salah satu apl seumpamanya yang paling mudah digunakan dan sebenarnya menepati janjinya. Cuma muat turun NumberGuru callerID dan apl telefon terbalik, bukanya dan mula mencari. Perkara yang menarik ialah aplikasi dan carian adalah percuma supaya anda tidak perlu membelanjakan wang untuk nombor yang tidak dikenali untuk mengetahui siapa yang berada di belakangnya.

Ciri Apl

Kami mengesyorkan aplikasi ini untuk orang yang menghadapi masalah nombor yang tidak diketahui. NumberGuru boleh menjadi penyelamat nyawa dalam situasi tertentu. Mencubanya!

Muat turun NumberGuru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *