Kemas Kini Windows 10 Fall Creators datang ke Cincin Pratonton Keluaran

Microsoft kini melancarkan Kemas Kini Windows 10 Fall Creators untuk Melepaskan Cincin Pratonton yang sudah tersedia pada Dering Cepat dan Perlahan. Windows 10 Build 16299.15 ialah Fall Creators Update yang akan datang kepada umum pada 17 Oktober. Seperti yang dijangkakan Microsoft kini telah mengemaskini kemas kini kepada Release Preview Ring Insiders, hanya seminggu sebelum keluaran awam kepada semua pengguna Windows 10.

Microsoft telah mengesahkan berita pelancaran dalam catatan blog mendedahkan bahawa Windows 10 Fall Creators Update Build 16299.15 akan mengambil masa beberapa jam untuk dipaparkan pada peranti. Microsoft telah meminta pengguna untuk bersabar kerana ia akan mengambil masa beberapa hari untuk kemas kini tersedia pada semua peranti.

Microsoft juga menyatakan bahawa binaan ini menandakan persediaan terakhir untuk keluaran umum Windows 10 Fall Creators Update. “Sebagai sebahagian daripada persediaan akhir untuk ketersediaan umum Kemas Kini Windows 10 Fall Creators pada 17 Oktober, kami telah mula mengeluarkan Build 16299.15 kepada Windows Insiders dalam cincin Pratonton Keluaran,” tulis Dona Sarkar dari Microsoft.

Jika anda ingin memuat turun Kemas Kini Windows 10 Fall Creators hari ini, anda boleh berbuat demikian dengan menukar mesin untuk menerima kemas kini daripada Gelang Pratonton Keluaran. Ingat bahawa binaan 16299.15 yang akan anda muat turun pada Ring Pratonton Keluaran adalah kemas kini yang sama yang akan diterima oleh orang awam pada 17 Oktober. Sebaliknya, Microsoft tidak mengesahkan sama ada Windows 10 Mobile Build 15252 ialah binaan terakhir atau tidak.

Kemas Kini Windows 10 Fall Creators membawa beberapa peningkatan besar pada sistem pengendalian. Microsoft telah mengusahakan bahasa reka bentuk baharu yang dipanggil Fluent Design in the Fall Creators Update dan ciri menarik lain termasuk Story Remix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *