Kemas Kini Terkumpul untuk Windows 10 Mobile AU kini tersedia

Microsoft telah mengumumkan pada Build 2017 bahawa Apple akan membawa perisian iTunes mereka ke Gedung Windows pada akhir tahun lepas. Tetapi malangnya, seperti kebanyakan projek Apple untuk sistem pengendalian Windows pada masa lalu, ini juga tidak berlaku tahun lepas dan ditangguhkan. Tetapi kami mengesahkan dalam laporan bahawa Apple sedang berusaha untuk mengoptimumkan iTunes untuk versi Storenya.

Hari ini lebih banyak maklumat mengenai iTunes untuk Gedung Windows telah muncul di Reddit melalui penasihat AppleCare yang memaklumkan komuniti bahawa ia mungkin telah diterbitkan di Gedung dan akan tersedia untuk pengguna Windows 10 tidak lama lagi. Satu lagi perkara menarik yang disebut oleh beliau ialah iTunes akan secara automatik mengesan sebarang pemasangan sebelum ini semasa pelancarannya yang pertama.

Jadi, jika anda sedang menggunakan aplikasi Win32 desktop iTunes, versi Gedung apl itu akan memindahkan data yang diperlukan seperti perpustakaan, sandaran iOS. Oleh itu membuat peralihan kepada apl ini daripada apl desktop dengan lebih lancar dan tanpa sebarang gangguan sama sekali. Apl ini bukan apl Platform Windows Universal sebaliknya ia dibuat daripada versi desktop apl menggunakan jambatan desktop Microsoft (Projek Centennial).

Walaupun mempunyai aplikasi UWP di Gedung Windows akan menjadikan Apple membolehkan banyak ciri asli apl UWP seperti Jubin Langsung, lencana Bar Tugas dan lain-lain dengan sangat mudah tetapi mempunyai iTunes dalam Gedung dengan sendirinya merupakan rangsangan yang hebat untuk visi Microsoft yang akhirnya mempunyai aplikasi UWP. di Store atau bawa apl Win32 di Store menggunakan jambatan desktop.

Mempunyai iTunes di Gedung akan membolehkan Apple mengemas kininya dengan mudah melalui perkhidmatan kemas kini automatik Gedung Windows. Kami akan memaklumkan pembaca kami tentang ketersediaan iTunes di Gedung Windows sebaik sahaja Apple memaklumkan secara rasmi tentang ketersediaannya di Gedung.

Bagaimanakah ini tarikh akhir Microsoft yang telah ditangguhkan? Bukankah Apple bertanggungjawab untuk pembangunan dan masa keluaran?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *