Kemas kini Skype untuk Windows 10 membetulkan banyak isu utama

Skype baru-baru ini mengalami masa yang teruk selepas reka bentuk semula baharu yang dilancarkan tahun lepas. Sejak itu, Skype telah melancarkan banyak kemas kini untuk menangani semua isu. Skype juga melancarkan reka bentuk semula baharu untuk beberapa bulan kebelakangan ini untuk membaiki semua kelemahan reka bentuk semula sebelumnya. Bercakap tentang aplikasi Skype UWP, ia tidak menerima reka bentuk semula sama sekali. Namun begitu, ia mempunyai banyak lagi isu utama yang belum diselesaikan selama berbulan-bulan. Dan itu berubah.

Skype melancarkan kemas kini baharu pada apl UWPnya untuk Windows Insiders dalam Skip Ahead Ring. Nombor versi adalah 12.1809.207.0. Kemas kini baharu mempunyai pembetulan untuk panggilan masuk, emoji dan aksara Unicode berfungsi semula dan banyak lagi.

Aplikasi itu akhirnya nampaknya telah menjadi berguna. Kemas kini baharu akan dilancarkan secara beransur-ansur untuk Keluaran Awam dalam beberapa minggu akan datang.

Memandangkan apl itu telah menjalankan fungsi asas dengan betul, tiba masanya untuk Microsoft membetulkan UI yang kucar-kacir. Kemas kini Skype UWP masih belum mendapat reka bentuk semula. Harap-harap hari tu pun tak lama sangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *