Kemas kini Redstone 4 untuk menambah baik ciri carian Folder Windows 10

Hari ini Microsoft mengumumkan Program Windows Insider untuk pengguna Perniagaan di persidangan Ignite Australia.

Program Windows Insider untuk Perniagaan adalah semua usaha baharu untuk membantu organisasi, dan untuk menambah baik proses pembangunannya untuk syarikat di seluruh dunia. Dan ini akhirnya akan berkembang kepada banyak syarikat.

Tetapi ini satu lagi perkara besar, semasa pembentangan WhenBill Karagounis membuka acara itu kepada sesi Soal Jawab pada masa itu seseorang bertanya kepadanya “Apakah hala tuju untuk [Windows 10] Komponen mudah alih Program Orang Dalam?” Berita itu adalah dalam jawapannya. Dia menyatakan:

Kami telah melancarkan binaan Mudah Alih sekarang sebenarnya, sejak Kemas Kini November pada 2015. Kami tidak bercadang untuk mengubahnya atau menghentikannya.

Dan anda akan lihat hari ini, kami masih melancarkan binaan Mudah Alih, tertakluk kepada kualiti, tertakluk pada kriteria promosi keluaran tersebut, dan kami menjangkakan untuk terus melakukannya selepas keluaran Kemas Kini Pencipta.

Sekarang menghormati kata-kata ini, kami sangat yakin bahawa Windows 10 Mobile memang mempunyai masa depan yang cerah. Namun ia dalam keadaan teruk sekarang. Tetapi mungkin selepas syarikat Windows 10 Creators Update akan lebih fokus pada Windows 10 Mobile. Selain itu Karagounis juga berkata bahawa tidak ada rancangan untuk berhenti mengeluarkan binaan Mudah Alih baharu!

Mungkin ini boleh membawa kita kepada ringan versi Windows 10 atau Windows 10 Mobile baharu (Surface Phone? Eh?). Adakah anda masih menggunakan Windows 10 Mobile? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Dan di sini adalah wajar untuk menyebut bahawa Microsoft dijadualkan Windows 10 Creators Update ke April 2017. Kami akan mendapat tarikh yang tepat daripada syarikat itu tidak lama lagi. Ikuti perkembangan Windows Latest untuk lebih banyak kemas kini.

Sumber : Neowin

Anda mungkin betul. Ia mungkin disebabkan oleh resolusi skrin 950XL kerana saya perhatikan telefon tidak menjadi panas jika menjalankan Spotify atau Groove dan skrin dikunci (dimatikan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *