Kemas kini perisian telefon Surface Duo memperhalusi kualiti imej kamera

Surface Duo dwi skrin telah dilancarkan awal tahun ini dengan Android 10 dipasang dan laporan telah mencadangkan bahawa kemas kini Android 11 akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sementara itu, Microsoft sedang berusaha keras dengan kemas kini perisian kecil pada Surface Duo, kerana tampung November dilancarkan untuk peranti yang tidak berkunci.

Microsoft kini melancarkan kemas kini keselamatan dan kualiti November 2020 kepada Surface Duo dengan pembetulan untuk kamera, prestasi sistem dan banyak lagi.

Kemas kini November 2020 tidak disertakan dengan ciri kamera baharu untuk Surface Duo, tetapi ia memperhalusi kualiti imej pada kamera, menurut gergasi teknologi itu.

Ini ialah kemas kini ketiga untuk Surface Duo dan ia juga memfokuskan pada pembetulan pepijat. Menurut changelog, Surface Duo telah dikemas kini kepada versi 2020.1014.6. Saiz kemas kini Surface Duo November adalah sekitar 140MB dan maklum balas pengguna sangat positif setakat ini.

Mungkin masalah terbesar Surface Duo ialah kamera yang lebih rendah daripada barisan Lumia Microsoft sendiri. Kamera Surface Duo tidak begitu mengerikan, tetapi terdapat banyak ruang untuk penambahbaikan.

Pada pelancaran, kamera Surface Duo agak teruk, tetapi Microsoft telah menjadikannya lebih baik melalui kemas kini, dan kini kemas kini November meningkatkan lagi kelajuan pelancaran apl kamera. Kelajuan tangkapan juga terasa lebih pantas.

Kemas kini Surface Duo November mempunyai log perubahan yang agak singkat untuk tampung ketiga dan ia juga termasuk tampung keselamatan November 2020.

Kecemerlangan lain termasuk peningkatan pada prestasi sistem, animasi yang lebih baik, kestabilan sistem dan Microsoft juga telah meningkatkan prestasi berbilang tugas apabila apl direntangi pada kedua-dua skrin.

Berikut ialah log perubahan lengkap:

Tampalan itu dikeluarkan secara rasmi pada 3 November dan ia sudah pun dilancarkan kepada pengguna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *