Kemas kini iOS 15.1.1 menyelesaikan isu panggilan pada siri iPhone 12 dan 13

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Apple telah mengeluarkan kemas kini iOS 15.1.1 baharu untuk iPhone. Walaupun kemas kini baharu itu tidak membawa sebarang ciri mewah baharu pada iPhone, ia mendakwa telah datang dengan pembetulan pepijat yang penting untuk model iPhone 12 dan iPhone 13 yang terputus panggilan. Apple, dalam nota keluaran iOS 15.1.1 menyatakan bahawa versi baharu iOS “meningkatkan prestasi penurunan panggilan pada model iPhone 12 dan iPhone 13.”

Walaupun tidak ramai pengguna yang mengadu tentang isu terputus panggilan pada iOS 15 pada siri iPhone 12 dan 13, adalah baik untuk melihat Apple memberi perhatian kepada perincian mengenai beberapa laporan yang sepatutnya diterima mengenai isu itu. Bagi mereka yang tertanya-tanya bagaimana anda boleh menaik taraf kepada versi terkini, pergi ke tetapan apl pada iPhone anda. Kemudian, pergi ke Umum dan ketik pada Kemas Kini Perisian. Selepas anda mengemas kini iPhone anda kepada versi terkini, anda sepatutnya melihat prestasi panggilan yang lebih baik menurut Apple.

Walaupun ini bukan kemas kini perisian yang kami jangkakan daripada Apple bulan ini, versi baharu yang dipanggil iOS 15.2 akan dikeluarkan tidak lama lagi. Versi iOS yang akan datang akan datang dengan banyak perubahan, seperti perubahan pada mod makro iPhone 13 Pro, Laporan Privasi Apl, keupayaan untuk mengimbas AirTag yang mencurigakan dan banyak lagi. Dan semasa anda berada di sini, lihat senarai semua iOS 15.2 beta pertama yang disertakan bersamanya. Beberapa laporan malah mendakwa bahawa ia akan datang dengan ciri keselamatan kanak-kanak yang kontroversi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *