Kemas kini ASUS ZenFone AR menambah Android Pay dan mengalihkan banyak apl ke Google Play

ASUS mengeluarkan kemas kini yang cukup besar untuk ZenFone AR. Perubahan terbesar di sini ialah penambahan Android Pay, sesuatu yang peliknya dilancarkan oleh peranti itu. Tidak mengapa, walaupun: lebih baik lewat daripada tidak sama sekali. Apl hanya akan dipaparkan di kawasan yang Android Pay tersedia pada masa ini.

Kami juga mendapat banyak shuffling apl daripada ASUS. Beberapa apl telah dipisahkan daripada sistem dan ditambahkan pada Google Play untuk kemas kini yang lebih mudah, sambil memutarkan senarai apl dan permainan prapasang mereka atas apa jua sebab. Berikut ialah senarai penuh perubahan dalam perjalanan.

  Pramuat APP BeautyLive.

  Kemas kini patch keselamatan kepada 201705.

  Tambahkan apl Android Pay *Apl ini hanya tersedia di negara yang menyokong Android Pay.

  Apl Do It Later dan data yang disimpan dalam apl akan dialih keluar selepas naik taraf sistem. Sila sandarkan data anda sebelum menaik taraf sistem.

  Apl ZenFit dan maklumat yang berkaitan akan dialih keluar selepas peningkatan sistem. Jika anda ingin terus menggunakan apl ZenFit, anda boleh memuat turun apl itu daripada Gedung Google Play.

  Sila lengkapkan ciptaan anda dan simpan kolaj anda ke Galeri. Majalah, pelekat dan fail lain yang berkaitan dengan PhotoCollage akan dialih keluar selepas peningkatan sistem. Jika anda ingin terus menggunakan PhotoCollage, anda boleh memuat turunnya daripada Gedung Google Play.

  Sila lengkapkan ciptaan anda dan eksport filem anda ke Galeri. Pakej tema, muzik, skrip dan fail lain yang berkaitan dengan MiniMovie akan dialih keluar selepas peningkatan sistem. Jika anda ingin terus menggunakan MiniMovie, anda boleh memuat turunnya dari Gedung Google Play.

  Tambahkan apl pihak ketiga berikut: Menara Untuk Tango, Perintis Senja, Pertarungan Masa Depan Marvel, Asfalt 8, Alih keluar apl pihak ketiga berikut: Pemanah E Bowman, Gerbang Pemburu, Tongkat

Akhirnya, prestasi kamera telah dipertingkatkan. Agak penting, memandangkan telefon ini adalah mengenai imejan dalam satu bentuk atau yang lain. ASUS mengatakan bahawa kemas kini mengambil masa sehingga seminggu untuk mencapai peranti anda, tetapi anda boleh memaksanya dengan menuju ke Tetapan > Perihal > Kemas Kini Sistem jika anda mahukannya ASAP.

[via ASUS]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *