Kemas kini apl Mel terkini memulihkan tandatangan lalai lama “Dihantar daripada telefon Windows 10”.

Microsoft baru sahaja mengeluarkan kemas kini baharu untuk apl Mel Mudah Alih Windows 10, membetulkan pepijat yang mengalih keluar tandatangan lalai “Dihantar daripada telefon Windows 10”.

Microsoft minggu lepas telah mengalih keluar tandatangan lalai “Dihantar daripada telefon Windows 10” dan menggantikannya dengan tandatangan baharu “Dihantar dari peranti myWindows 10”. Hari ini syarikat itu telah melancarkan satu lagi kemas kini untuk memulihkanperubahan.

Kemas kini itu meningkatkan versi apl Windows 10 Mail kepada 16006.10325.20107.0 dan ia datang tanpa perubahan lain. Sebabnya tidak jelas lagi tetapi kemungkinan perubahan itu adalah ralat dan ia telah ditangani dengan kemas kini hari ini.

Malah pada tahun 2018, Windows 10 Mudah Alih tidak begitu buruk, jubin langsung dan skrin Mula sungguh menakjubkan, dan tiada apa yang boleh menggantikannya. Microsoft terlepas peluang besar untuk membina sistem pengendalian mudah alih yang berkuasa dan bukannya menambah baik OS mudah alihnya sendiri, ia membina apl dan perkhidmatan untuk Android dan iOS.

Windows 10 Mobile sudah berlalu sekarang dan Microsoft dipercayai sedang mengusahakan sesuatu yang lebih besar dan lebih baik. Sekiranya laporan itu dipercayai, Microsoft sedang menguji secara dalaman peranti mudah alih dwi skrin bernama Andromeda dan ia mungkin akan diperkenalkan pada tahun hadapan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *