Keluaran Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus Malaysia: disertakan dengan Stesen Pengecas Pintar percuma, berharga RM999

Jika anda sedang mencari tablet mampu milik semasa wabak ini, Lenovo Malaysia baru sahaja mengumumkan tablet baharu untuk pasaran Malaysia. Digelar sebagai Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (Generasi Kedua) dengan Google Assistant, ia kini boleh didapati di semua Kedai Eksklusif Lenovo dan penjual sah di Lacing dan Shopee dengan harga RM999. Harga bagus, eh? Baca di bawah mengenai spesifikasi dan ciri teknologi.

Sebagai permulaan, Smart Tab M10 hadir dengan skrin HD Penuh 10.3-inci dengan paparan sudut tontonan lebar TDDI (Pemacu Sentuhan dan Paparan Integrasi) dan dwi pembesar suara dengan Dolby Atmos. Ia juga dikuasakan oleh pemproses mudah alih MediaTek Helio P22T okta-teras dengan frekuensi utama sehingga 2.3 GHz, bersama-sama 4GB + 64GB (eMMC) dan kad mikroSD boleh dikembangkan sehingga 256GB. Ia juga berjalan pada Android Pie di luar kotak.

Bagi spesifikasi lain, ia menampilkan kamera belakang 8MP ringkas dan kamera hadapan 5MP. Ia mempunyai sepasang pembesar suara Dolby Atmos dan pek bateri adalah 5000mAh tetapi tanpa sebarang sokongan pengecasan pantas. Untuk ketersambungan, ia menyokong WLAN 11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, 4G LTE, malah turut disertakan dengan dok Stesen Pengecasan Pintar untuk pengalaman bebas tangan.

Tablet Lenovo masih belum muncul di laman web rasmi pada masa pengeposan tetapi kami diberitahu bahawa ia juga mempunyai ansuran bulanan RM84 untuk pelanggan. Oleh itu, semak penyenaraian tempatan atau lawati kedai Lenovo terdekat mengenainya. Nantikan lebih banyak tawaran teknologi terkini tempatan di TechNave.com.

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *