Kekal tenang: Isu terlalu panas HTC One M9 telah dibetulkan, kini sedia untuk dihantar

Sarung OEM HTC One M9 DSC08887

Awal minggu ini kami menulis tentang HTC One M9 mengalami beberapa masalah terlalu panas. Telah dilaporkan awal bahawa Qualcomm Snapdragon 810 mempunyai beberapa masalah dengan terlalu panas, itulah sebabnya Samsung Galaxy S6 tidak menggunakannya. Pengurus Komunikasi HTC memastikan untuk memberitahu semua orang bahawa One M9 belum menjalankan perisian akhir lagi, yang boleh menjelaskan isu tersebut.

Kini, ahli forum XDA melaporkan bahawa HTC telah menyelesaikan masalah pedas ini. Sumbernya dengan One M9 menerima kemas kini OTA dengan log perubahan: “penambahbaikan terma dan peningkatan kamera.” A pengguna Twitter juga melaporkan bahawa HTC telah memuktamadkan perisian dan peranti sedia untuk dihantar. Tepat pada masa untuk jangka masa awal April.

Ini semua berita yang sangat baik, dan itulah sebabnya anda tidak perlu risau tentang masalah sebelum peranti tersedia di kedai. Apabila perisian dan perkakasan tidak disambungkan, ia boleh menimbulkan masalah seperti terlalu panas. Kami akan menguji One M9 untuk diri kami sendiri, tetapi pada ketika ini kepanasan melampau bukanlah sesuatu yang perlu dibimbangkan. Tetap tenang, semua orang.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *