Kebocoran OnePlus 9 Pro memberi kita pandangan pertama pada reka bentuknya sebelum penampilan sulung pada Mac 2021

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

OnePlus 9 Pro membocorkan paparan

OnePlus tidak melancarkan penyegaran pertengahan kitaran untuk OnePlus 8 Pro yang dipanggil sementara OnePlus 9 Pro tahun ini, dan hanya memberikan rawatan itu kepada OnePlus 8 dengan melancarkan OnePlus 8T. Tidak perlu dikatakan, keterujaan menyelubungi OnePlus 9 Pro agak tinggi disebabkan kelewatan strategik, terutamanya mengenai peningkatan yang akan dibawa ke meja. Walau bagaimanapun, kami mungkin sudah mempunyai pandangan terperinci pertama kami pada reka bentuk OnePlus 9 Pro.

Pembocor Steve. H aka @OnLeaks (melalui Suara) telah berkongsi beberapa paparan terperinci tentang apa yang dia dakwa kepada OnePlus 9 Pro. Bermula dengan binaan, peranti OnePlus yang akan datang akan menampilkan panel belakang kaca dan modul kamera yang direka bentuk semula yang berkongsi beberapa persamaan dengan yang kami lihat pada OnePlus 8T. Pulau kamera mempunyai kemasan berkilat yang kontras berbanding panel belakang yang lain yang kelihatan menggegarkan kemasan kaca matte yang beku.

Bercakap tentang kamera, pemberi maklumat tidak berkongsi sebarang butiran khusus seperti kiraan megapiksel atau peranan setiap kakap. Walau bagaimanapun, dua daripada kanta adalah lebih besar secara tidak seimbang berbanding dengan kedua-dua kamera yang lain. Datang ke paparan, OnePlus 9 Pro mengekalkan estetika skrin melengkung selama setahun lagi. Dan jika pendahulunya OnePlus 8 Pro adalah sesuatu yang perlu dilalui, OnePlus 8 Pro juga akan menampilkan paparan kadar penyegaran 120Hz (atau lebih tinggi lagi). Kamera swafoto tunggal diletakkan di sudut kiri atas paparan.

Paparan OnePlus 9 Pro dilaporkan akan berukuran 6.7-inci, tetapi butiran lain seperti resolusi dan output kecerahan masih menjadi misteri. Jika seseorang membuat tekaan liar, perdana OnePlus yang akan datang akan dilengkapi dengan cipset perdana Qualcomm seterusnya yang dikhabarkan akan debut sebagai Snapdragon 875 dipasangkan dengan banyak RAM dan storan UFS yang pantas. Mengenai garis masa pelancaran, pembocor itu menyebut bahawa OnePlus 9 Pro akan debut pada Mac tahun depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *