Kami perlu menunggu sehingga November untuk perdana Nokia seterusnya

Sudah beberapa bulan sejak kami melihat mana-mana telefon baharu daripada Nokia milik HMD Global. Syarikat itu melancarkan siri Cnya pada bulan April, tetapi khabar angin dan spekulasi telah mula menarik perhatian mengenai perdana Nokia seterusnya. Paling ketara, ada kemungkinan HMD Global sedang mempertimbangkan untuk beralih daripada Android dan beralih kepada HarmonyOS Huawei untuk Nokia X60 yang dikhabarkan.

Jika anda berharap untuk melihat perdana Nokia diumumkan lebih awal daripada kemudian, anda mungkin agak kecewa. Menurut Pengurus Produk HMD Global (melalui GizChina), Zhang Yucheng, syarikat itu akan melancarkan perdana baharu pada 11 November. Ini mungkin tidak begitu penting kepada kami di AS, tetapi 11.11 ialah “Hari Bujang” di China dan merupakan salah satu acara membeli-belah terbesar tahun ini.

Malangnya, Yucheng tidak berkongsi sebarang butiran lain mengenai perdana akan datang ini. Jadi kami tidak pasti sama ada ini adalah Nokia X50 atau Nokia X60. Tetapi buat masa ini, ia hanya akan menjadi permainan menunggu untuk melihat apa yang telah diusahakan oleh Nokia dan syarikat induknya. Saya sentiasa berusaha untuk mendapatkan model perdana yang sebenar dengan sistem kamera Zeiss dan semua spesifikasi unggul yang anda inginkan.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *