Kami mengumumkan kamera keselamatan luar wayarles dengan hayat bateri selama 6 bulan

Kami, bagi mereka yang tidak biasa dengannya, ialah jenama keselamatan rumah pintar daripada Yi Technology, syarikat pengimejan di sebalik Kamera Tindakan Yi 4K yang kami semak beberapa tahun lalu. Syarikat itu menyasarkan untuk menyampaikan kualiti dan fungsi imej yang setanding dengan nama teratas dalam industri seperti Nest atau Arlo pada sebahagian kecil daripada kos.

Hari ini mereka mengeluarkan Kamera Luar Tanpa Wayar Kami, yang merupakan kamera keselamatan 1080p tahan cuaca yang berpasangan dengan apl Kami Home pada telefon Android anda. Kamera bersambung terus ke rangkaian Wi-Fi anda, jadi tidak perlu hab berasingan.

Kamera menangkap pandangan sudut lebar (140 darjah) dalam HD 1080p yang boleh anda lihat secara langsung dalam apl dan boleh disimpan ke kad mikroSD dalam peranti atau disimpan dalam Awan Kami. Pelan percuma membolehkan anda melihat kedua-dua suapan langsung daripada kamera dan klip 6 saat yang dirakam apabila gerakan dikesan, tetapi rakaman penuh memerlukan langganan dengan sehingga 5 kamera dilindungi dengan harga $149.99 setahun.

Penglihatan malam yang dipertingkatkan membolehkan anda memerhatikan perkara sepanjang masa dan dengan hayat bateri sehingga 6 bulan dengan bateri boleh dicas semula yang disertakan, anda hanya perlu risau tentang perkara ini beberapa kali setahun.

Apl Kami Home memberi anda makluman apabila gerakan atau bunyi yang kuat dikesan dan penderia gerakan PIR menghalang objek seperti dahan pokok yang bertiup ditiup angin daripada mencetuskannya. Anda juga boleh menetapkan diri anda sebagai Di Rumah atau Tiada dalam apl untuk menunjukkan tahap pemberitahuan yang anda inginkan daripada kamera anda.

Kamera juga menawarkan audio dua hala, jadi jika anda menggunakan kamera di pintu depan anda, anda boleh berkomunikasi dengan orang penghantaran jika perlu.

Kamera Luaran Tanpa Wayar Kami tersedia untuk pembelian hari ini daripada KamiHome.com dengan harga $89.99 atau di Amazon hanya $79.99 dengan kupon segera.

Saya telah menggunakan Kamera Luar Tanpa Wayar Kami selama beberapa minggu yang lalu dan saya sedang membuat semakan penuh, tetapi setakat ini saya sangat kagum. Kualiti imej adalah hebat dan saya sama sekali tidak mempunyai positif palsu dengan penderiaan gerakan, sesuatu yang secara sejarah menjadi isu bagi saya dengan kamera keselamatan rumah. Kamera juga tidak mempunyai masalah menahan cuaca di sini yang kadang-kadang turun ke -8 darjah Fahrenheit.

Jika anda mempunyai sebarang soalan khusus tentang Kamera Bateri Tanpa Wayar Kami beritahu saya dalam ulasan dan saya akan sama ada menanganinya di sana atau dalam ulasan penuh.

NOTA: Pautan dalam artikel ini mungkin termasuk ahli gabungan kod yang membantu kami menyimpan Google berdiri dan berjalan.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *