Kamera Wayarles Keselamatan Luar Pintar Terbaik pada 2021

Kamera keselamatan wayarles luar adalah lebih daripada keperluan hari ini daripada kemewahan kerana ia menawarkan lapisan keselamatan tambahan ke rumah anda walaupun anda tiada di sana. The kamera keselamatan wayarles luar pintar biasanya menyediakan ciri seperti ceramah dua hala, binaan kalis cuaca IP65, reka bentuk mudah alih dan boleh laras untuk pemasangan mudah, penyimpanan awan dan rakaman video HD yang berguna dalam kebanyakan kes, selain daripada hanya kecurian.

Sistem kamera keselamatan Arlo Pro VMS4430 mempunyai reka bentuk padat yang membolehkannya diletakkan di dalam atau di luar rumah. Dan, kerana ia kalis air, ia boleh menahan hujan dan asap. Untuk mempermanis lagi perjanjian itu, kamera keselamatan disertakan dengan bateri boleh dicas semula dengan pengecasan pantas.

Memandangkan ia adalah kamera keselamatan, terdapat sokongan untuk audio dua hala dengan mikrofon terbina dalam. Ini menawarkan keupayaan bercakap untuk lebih kawalan. Ia boleh melihat persekitaran dalam pandangan sudut lebar 130 darjah dan terdapat pengesanan gerakan untuk menyokongnya. Pengguna boleh memasang apl pendamping untuk mengakses kamera keselamatan dari jauh dari mana-mana sahaja.

USP: Kamera keselamatan tanpa wayarLihat di Amazon

Kamera keselamatan luar wayarles Soliom mempunyai kelebihan besar berbanding kamera keselamatan yang lain. Ia mempunyai bateri solar 4,000mAh yang boleh mengecas melalui cahaya matahari. Binaan kalis IP66 mampu menahan suhu yang melampau. Rakaman kamera keselamatan boleh diakses dari mana-mana sahaja melalui aplikasi Soliom kerana ia bersambung ke rangkaian Wi-Fi.

Terdapat pengesan gerakan pintar yang mengeluarkan penggera apabila peristiwa yang tidak diingini dikesan. Ia mempunyai ciri penglihatan malam 1080p untuk melihat persekitaran walaupun dalam gelap.

USP: Rakaman video penglihatan malam HD penuhLihat di Amazon

Kamera keselamatan rumah tanpa wayar Arlo mempunyai kelebihan unik dalam bentuk sokongan kawalan suara Alexa. Terima kasih kepada reka bentuk tanpa wayar, ia boleh diletakkan hampir di mana-mana sahaja di dalam rumah. Terdapat sokongan untuk penglihatan malam dan penderia yang diaktifkan gerakan boleh membuat pemberitahuan serta-merta.

Kamera keselamatan rumah Arlo mempunyai julat wayarles sehingga 300 kaki, julat suhu operasi 10 hingga 50-celsius fokus julat dan boleh menawarkan rakaman dalam pandangan sudut lebar 110 darjah.

USP: Kamera Penglihatan MalamLihat di Amazon

Kamera keselamatan Amcrest 1080p adalah salah satu jenis dalam kategori ini berkat hayat baterinya yang tahan lama selama enam bulan dengan sekali cas. Kamera keselamatan mempunyai pandangan sudut lebar 110 darjah dan menawarkan rakaman HD penuh 1080p. Seperti kebanyakan kamera keselamatan, ia boleh menghantar e-mel dan makluman pemberitahuan dalam apl kepada pengguna semasa sebarang peristiwa yang mencurigakan.

Kamera keselamatan Amcrest mempunyai LED IR terbina dalam yang menawarkan penglihatan malam sehingga 16 kaki. Ia bersambung ke Wi-Fi 2.4GHz dan tidak memerlukan sambungan berterusan kepada kuasa. Kamera pintar ini juga kalis cuaca IP65 untuk menahan habuk dan hujan.

USP: 6 bulan hayat bateriLihat di Amazon

Kamera keselamatan luar wayarles solar Hiseeu sangat padat sehingga boleh diletakkan di mana-mana sahaja di rumah anda. Terdapat panel solar untuk mengecas bateri Panasonic 6,000mAh. Satu cas penuh bertahan sehingga enam bulan, yang mengagumkan. Apl CloudEdge pendamping membolehkan sehingga enam ahli keluarga mempunyai akses kepadanya dari mana-mana sahaja

Kepekaan pengesanan gerakan Hiseeu boleh dilaraskan secara manual untuk mendapatkan makluman masa nyata yang lebih tepat pada telefon anda. Terdapat sokongan audio dua hala dan sokongan akses jauh. Rakaman boleh disimpan dalam kad SD sehingga enam bulan untuk disemak bila-bila masa anda mahu.

USP: Hayat bateri tahan lamaLihat di Amazon

Nest, jenama Google juga mempunyai kamera keselamatan pintar. Memandangkan ia disambungkan kepada kuasa secara langsung, kamera boleh merakam dan menstrim persekitaran rumah anda 24/7. Kamera keselamatan juga menyimpan sehingga 30 hari rakaman dalam awan dan jika ia mengesan sebarang pergerakan, item akan memberitahu telefon dan e-mel dengan imej.

Terdapat juga penjejak aktiviti yang membolehkan seseorang melihat aktiviti selama tiga jam terakhir dalam apl Nest. Memandangkan ia daripada jenama terkenal dengan sokongan Google, kami boleh menjamin ketahanan dan langkah keselamatannya.

USP: Makluman berasaskan fotoLihat di Amazon

Toucan merupakan satu lagi kamera keselamatan tanpa wayar berkuasa bateri 100% tanpa wayar yang boleh diletakkan di mana-mana dan menawarkan medan pandangan sudut lebar untuk menutup titik buta. Terdapat sokongan untuk penggera siren yang kuat untuk memberi amaran kepada pengguna. Ia bersambung ke rangkaian Wi-Fi 2.4GHz dan menawarkan rakaman berkualiti 1080p.

Terdapat butang yang membolehkan pengguna bercakap terus dengan pelawat dan ia menawarkan main balik video selama 24 jam melalui aplikasi Toucan. Walaupun diperbuat daripada plastik, kualiti binaannya tahan lama dan boleh menahan cuaca yang teruk.

USP: Harga mampu milikLihat di Amazon

Kamera keselamatan luar Zumimall mempunyai bateri boleh dicas semula 10,400mAh yang besar yang boleh bertahan sehingga enam bulan. Sebarang video yang dicetuskan oleh gerakan disimpan ke kad SD atau storan awan. Kamera mempunyai sejumlah empat lampu inframerah untuk pengesanan IR dan ia secara automatik boleh bertukar kepada penglihatan malam. Ia menawarkan FOV 120 darjah dan jarak penglihatan malam 55 kaki.

Kamera keselamatan luar Zumimall adalah kalis cuaca IP65, mikrofon bersepadu untuk bercakap ke dalam kamera dan pembesar suara berkuasa tinggi yang menyediakan komunikasi dua hala. Terdapat sokongan untuk perkongsian berbilang akaun serta pengesanan PIR Motion. Walaupun ia mungkin tidak padat seperti yang lain, ia menawarkan hayat bateri yang tahan lama.

USP: Perkongsian berbilang akaunLihat di Amazon

Log keluar?/strong>

Kamera keselamatan luar pintar ialah tambahan yang berguna pada rumah anda kerana ia bukan sahaja menawarkan keselamatan tambahan terhadap penceroboh, tetapi anda juga boleh mengawasi haiwan peliharaan dan bayi anda semasa anda berada jauh dari rumah anda. Mereka juga menyediakan pilihan untuk menyemak rakaman yang dirakam, makluman terus kepada telefon pintar atau tablet anda dan banyak lagi.

Anda juga mungkin ingin membaca ini:

Memandangkan peningkatan positif pasaran kamera keselamatan pintar setiap hari, hampir mustahil untuk memilih yang betul. Jadi, kami berharap senarai kamera keselamatan wayarles luar di atas sesuai dengan keperluan anda kerana ia bernilai setiap sen.

Mana satu yang anda ingin pasang di rumah atau pejabat anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *