Joe Belfiore kembali; Dia mungkin orang di sebalik Awan Windows

Joe Belfiore, orang di belakang Windows Phone dan Windows 10 Mobile kini kembali ke Microsoft. Selepas bercuti besar bersama keluarganya JoeBelfiore kembali bekerja. Joe Menjalankan pembinaan pasukan versi Telefon/Tablet/PC Windows.

Tetapi menurut laporan daripada Mashable Joe tidak mempunyai tajuk pada masa ini tetapi menurut sumber fokus utamanya adalah untuk “memastikan bahawa Microsoft memberi tumpuan dan bertindak balas kepada penonton pendidikan.”

Semalam kami telah melihat laporan bahawa Microsoft sedang mengadakan acara Spring perkakasan dan di mana mereka akan memperkenalkan Windows 10 Cloud baharu. Dan sementara itu kembali dariBelfiore, apakah kemungkinan perkara itu boleh berlaku? Nah, itu bukan hanya saya. Malah dia juga menunjukkannya:

— Joe Belfiore (@joebelfiore) 12 April 2017

Microsoft sedang mengusahakan semua edisi baharu Windows 10 Cloud yang direka khas untuk tujuan pendidikan dan dengan menyasarkan pelajar. Windows Cloud sememangnya pilihan Microsoft pada Chromebook. Perkara yang lebih menarik tentang Windows 10 Cloud ialah ia sebenarnya disertakan dengan aplikasi Office. Selain itu, Microsoft membawa versi berciri penuh aplikasi desktop Officenya ke Gedung Windows.

Syarikat akan tarikh dan tempat acara perkakasan Spring tidak lama lagi; di mana kami mungkin tidak dapat melihat Surface Book baharu tetapi kami akan melihat semua perkakasan kategori Surface baharu dengan Windows Cloud. Ikuti perkembangan Windows Latest untuk lebih banyak kemas kini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *