Jimat sehingga $500 untuk tawaran Chromebook ini Black Friday

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Black Friday akhirnya tiba dan kami menemui beberapa tawaran hebat pada Chromebook untuk anda. Chromebook menawarkan cara yang menjimatkan kos untuk menyemak imbas web, dan menyelesaikan tugasan semasa dalam perjalanan, dan ia juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk pendidikan dan beberapa tugas yang berkaitan dengan kerja ringan.

Walaupun tiada mesin yang disenaraikan di bawah akan membenarkan anda menjalankan tajuk AAA, atau membenarkan anda membuka 200 tab dalam Chrome, semuanya akan menawarkan prestasi hebat untuk mendengar muzik, menyemak imbas web, menonton filem dan mengurus fail rapat dan peribadi. Hayat bateri untuk kebanyakan peranti ini juga luar biasa, dan sesetengahnya boleh bertahan berjam-jam dengan sekali cas, bermakna anda tidak perlu membawa pengecas dalam kebanyakan kes.

Samsung Galaxy Chromebook 2 dilengkapi dengan paparan 13.3-inci, dan ia dikuasakan oleh cipset Intel Core i3, dan ia mempunyai 8GB RAM dan 128GB storan terbina dalam. Ia boleh dikonfigurasikan mengikut keperluan anda, tetapi model asas bermula pada hanya $199.99, yang semuanya sudah menjadi penjimatan $500 yang besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *