Jimat Sehingga 38% pada Garmin vivofit jr. Penjejak Kecergasan 2 Kanak-kanak

Jika anak anda melakukan pembelajaran jarak jauh dan terhad dalam aktiviti mereka bersama rakan sekarang, anda ingin memastikan mereka mendapat jumlah senaman yang betul. Tidak baik mempunyai anak yang tidak aktif. Mungkin anda ingin mempertimbangkan penjejak kecergasan seperti yang anda akan pakai sendiri, seperti Garmin vivofit jr. Penjejak Kecergasan 2 Kanak-kanak. Terdapat beberapa sekarang yang mendapat diskaun sehingga 38%.

Penjejak kecergasan kanak-kanak ini bergaya kerana ia kuat. Band ini membawa jenama daripada filem yang akan disukai oleh kanak-kanak, seperti Spider-Man dan Frozen II. Ia mempunyai skrin warna yang boleh disesuaikan yang akan menampung aktiviti anak anda, seperti bola sepak dan rehat. Ia juga kalis air, jadi mereka boleh memakainya semasa pertemuan renang atau semasa mandi.

Ia mesra ibu bapa juga. Walaupun sesetengah penjejak kecergasan atau jam tangan pintar mempunyai bateri yang sama ada tidak boleh diganti atau memerlukan anda menempah janji temu pembaikan untuk melakukannya secara profesional, Garmin vivofit jr. 2 Kids Fitness Tracker mempunyai bateri yang boleh diganti pengguna yang akan bertahan selama lebih setahun. Tetapi bahagian yang terbaik? Tiada pengecasan diperlukan. Penjejak berpasangan dengan apl telefon pintar dikawal ibu bapa yang akan membolehkan anda mengakses alat pengurusan tugas dan ganjaran.

Tetapi jangan lupa aspek kecergasan. Penjejak akan memotivasikan kanak-kanak untuk mencapai matlamat masa yang akan membuka kunci permainan dan ikon yang menampilkan penjenamaan pada penjejak. Ia akan menganggarkan langkah yang diambil oleh anak anda dalam hari mereka, serta tidur dan 60 minit aktiviti yang disyorkan setiap hari. Peringatan akan menghantar makluman untuk melakukan kerja rumah dan kerja rumah, manakala pemasa tugas akan berlatih masa dan memberus gigi.

Ambil sehingga 38% diskaun kumpulan kecergasan kanak-kanak ini yang menampilkan penjenamaan popular dan bayar antara $49.99 dan $69.99.

Garmin vivofit jr. Penjejak Kecergasan 2 Kanak-kanak

Kredit Imej: Garmin

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu juga sebagai editor. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Jadikan Tech Easier mungkin memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *