Jimat Sehingga 26% untuk Tawaran FlexiSpot Black Friday Ini

Fon Kepala Wayarles SuperEQ S1 boleh dijadikan hadiah hebat untuk sesiapa sahaja pada musim cuti ini. Ini adalah masa yang sesuai untuk memulakan membeli-belah anda, kerana anda boleh memanfaatkan tawaran hebat Black Friday, menjimatkan sehingga 23% pada fon kepala. Anda akan mendapat pembatalan hingar, Bluetooth 5.0 dan masa main 45 jam dengan harga yang hebat.

Hilangkan hingar ambien sehingga 95% dengan pembatalan hingar aktif hibrid fon kepala. Ciri ini akan mengesan dan membatalkan julat rendah dan pertengahan yang lebih luas. Teknologi bunyi ambien akan merendahkan muzik dan menguatkan pertuturan melalui mikrofon untuk memastikan anda sedar tentang persekitaran anda.

Fon Kepala Supereq Black Friday Deal Merah Hitam

Fon Kepala Wayarles SuperEQ S1 membawa logo Hi-Res untuk menunjukkan kualiti audio yang luar biasa. Anda akan mendengar bes dalam dalam muzik anda dengan sangat jelas dan akan dapat mendengar selama dua hari dengan 45 jam masa main apabila dalam mod Bluetooth pada volum 60%. Satu caj akan membolehkan anda mendengar lebih 600 lagu.

Di atas… Baca lagi]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *