Jimat hampir 40% untuk tawaran ini untuk bar bunyi S-Series Samsung

TV disertakan dengan pembesar suara terbina dalam dan sebahagian besarnya, ia cukup bagus. Tetapi jika anda mengambil serius permainan audio anda dan anda mahukan sesuatu yang kelihatan lebih dihormati, maka anda mungkin berminat dengan tawaran ini untuk bar bunyi Samsung Amazon Exclusive S-Series.

Pembesar suara ini dilengkapi dengan banyak ciri. Ini termasuk keupayaan pancaran akustik untuk membantu mengisi seluruh bilik anda dengan bunyi, pembesar suara tengah terbina dalam untuk kejelasan dialog yang lebih baik, dan ia juga berfungsi dengan Alexa Amazon, jadi jika anda memerlukan peranti untuk mengawal peranti pintar anda yang lain, ini mungkin ia.

Ia juga menyokong sambungan wayarles seperti AirPlay 2 supaya anda boleh menstrim bunyi terus daripada peranti iOS anda. Ia biasanya berharga $330, tetapi untuk 24 jam seterusnya, ia berharga $200 iaitu hampir 40% diskaun! Jadi apa tunggu lagi?

    SPEAKER SIDE HORN DENGAN ACOUSTIC BEAM Alami bunyi yang memenuhi bilik dengan pemandangan bunyi panorama.

    SPEAKER PUSAT TERBINA Pembesar suara yang berdedikasi meningkatkan dialog supaya anda mendengar setiap perkataan.

    PEMBANTU SUARA TERBINA Kawal bar bunyi anda dan kekal berhubung dengan Alexa

Nota: artikel ini mungkin mengandungi pautan ahli gabungan yang membantu menyokong pengarang kami dan memastikan pelayan Google berjalan.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *