Jimat $60 untuk Amazon Echo dan Philips Hue Bulbs Bundle

Dengan berkas ini, anda bukan sahaja mendapat mentol lampu pintar untuk mengendalikan lampu anda dari jauh, anda juga mendapat mod untuk menjadikannya berfungsi melalui Alexa apabila anda membeli Amazon Echo dan Philips Hue Bulbs Bundle. Untuk membantu anda menggunakan rumah pintar anda, Amazon mendiskaunkannya hampir 50 peratus.

Echo semuanya baharu, dengan rupa bulat baharu dan bunyi baharu, dengan julat tinggi yang jelas, julat pertengahan dinamik dan bes dalam. Ia membolehkan muzik anda atau audio lain menyesuaikan diri dengan mana-mana bilik. Gunakan Alexa untuk memainkan muzik, mematikan dan menghidupkan lampu anda, menjawab soalan, membaca berita, menyemak cuaca, menetapkan penggera, mengawal peranti rumah pintar yang lain, dsb.

Mentol lampu pintar dalam Amazon Echo dan Philips Hue Bulbs Bundle mudah disediakan. Mula-mula, pasangkan dan mulakan Echo anda, kemudian palamkan mentol, dan minta Alexa untuk menemuinya. Itu sahaja yang ada, dan ia akan sedia untuk digunakan serta-merta.

Mentol ini juga serasi dengan sistem Zigbee dan produk Ring Smart Lighting. Tidak kira sistem yang anda gunakan, anda hanya perlu menggunakan suara anda untuk mengawalnya, membantu jika tangan anda penuh apabila anda meninggalkan bilik atau jika anda mahu lampu menyala sebelum anda masuk.

Namun, jangan risau tentang privasi anda dengan Echo. Walaupun ia dan mentol diaktifkan suara, pembesar suara pintar dibina dengan berbilang lapisan perlindungan dan kawalan privasi. Terdapat butang pada peranti yang membolehkan anda mematikan mikrofon pada bila-bila masa yang anda mahukan.

Apabila anda membeli pembesar suara dan mentol bersama-sama, ambil $59.99 daripada bungkusan itu dan bayar hanya $69.99.

Amazon Echo dan Philips Hue Bulbs Bundle

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu juga sebagai editor. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Jadikan Tech Easier boleh memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *