Jimat $100 pada Fon Kepala Pembatal Bunyi Sony WHXB900N

Semasa anda keluar menikmati cahaya matahari atau melakukan kerja di halaman, anda mungkin berharap anda mempunyai senarai main musim panas yang hebat untuk didengari. Anda masih boleh berbuat demikian dan malah boleh mendapatkan Fon Kepala Pembatal Bunyi Sony WHXB900N pada potongan $100 untuk benar-benar menikmati lagu tersebut. Alat dengar tanpa wayar atas telinga ini mungkin yang anda cari selama ini.

Teknologi pembatalan hingar digital yang digunakan dalam fon kepala ini akan membolehkan anda mendengar segala-galanya dalam muzik, podcast dan panggilan telefon anda. Muzik akan mempunyai kejelasan yang hebat, sama ada anda berada dalam kesunyian yang sunyi di halaman rumah anda atau berjalan di jalanan bandar yang sibuk. Kualiti panggilan telefon akan mengasingkan lagi bunyi dengan mikrofon tambahan dan membolehkan anda bersembang bebas tangan.

Frekuensi rendah muzik anda akan dipertingkatkan dengan bass tambahan. Ia tersedia untuk anda hanya dengan satu sentuhan butang. Jeda, mainkan dan langkau trek melalui kawalan sensor sentuh dan jawab panggilan telefon dengan pembantu suara Alexa atau Google Assistant. Optimumkan lagi tetapan anda dengan apl Sony-Headphones.

Anda tidak akan bimbang tentang Fon Kepala Pembatalan Bunyi Sony mati pada anda dengan hayat bateri yang akan bertahan sehingga 30 jam, lebih daripada sehari penuh. Tetapi jika anda tiba-tiba kehabisan bateri, anda boleh mengecas pantas satu jam lagi mendengar dengan hanya 10 minit pengecasan.

Potong $100 daripada harga fon kepala ini dan bayar hanya $148. Set kepala dihantar dengan kantung pembawa, kabel fon kepala, kabel USB dan arahan pengendalian.

Fon Kepala Pembatalan Bunyi Sony WHXB900N

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu sebagai editor juga. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Jadikan Tech Easier mungkin memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *