Jam Tangan OnePlus muncul dalam imej bocor yang menggegarkan trim perak dan hitam

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

senarai barangan jam tangan oneplus

Kami baru-baru ini melihat pertama kami pada OnePlus Watch yang akan datang, dan beberapa butiran pentingnya telah disahkan oleh syarikat minggu lepas. Kebocoran mengenai spesifikasi dan keupayaannya juga telah muncul, dan kini, dakwaan gambar pemasaran peranti itu telah dibuat dalam talian. Pemerhati pensijilan prolifik dan pembocor Mukul Sharma aka @stufflistings telah berkongsi apa yang kelihatan seperti pemasarkan OnePlus Watch dalam dua warna perak dan hitam.

Mukul Sharma (@stufflistings) 22 Mac 2021

Model OnePlus Watch dengan sarung perak dipadankan dengan tali kuning air yang nampaknya diperbuat daripada silikon. Kemasan hitam pula mempunyai tali hitam padan yang kelihatan mempunyai corak beralun padanya. The reka bentuk sebenarnya kelihatan kemas, dan mengingatkan Samsung Galaxy Watch Active2. Sebenarnya, persamaan dengan jam tangan pintar Samsung adalah agak luar biasa di sini.

Mengikut kebocoran, OnePlus Watch akan didatangkan dalam satu varian 46mm dan boleh menawarkan keupayaan seperti pemantauan kadar denyutan jantung berterusan, pengukuran SpO2 dan mod renang khusus juga. Akan ada satu tan mod penjejakan aktiviti, dan janji penyepaduan yang lancar dengan ekosistem produk OnePlus yang termasuk mengawal TV dengan jam tangan pintar yang dilaporkan akan berharga sekitar 鈧?50 di pasaran Eropah.

Mukul Sharma (@stufflistings) 22 Mac 2021

Boleh pakai akan datang juga dikatakan menawarkan sokongan untuk pengecasan pantas juga, menyediakan jus yang mencukupi untuk penggunaan selama seminggu dengan hanya 20 minit pengecasan. Minggu lepas, OnePlus mengesahkan bahawa OnePlus Watch tidak akan menjalankan Wear OS, kerana syarikat itu akan mendapatkan pengalaman perisian berasaskan RTOS tersuai. Saya berpendapat bahawa membuang Wear OS adalah langkah yang baik, terutamanya jika anda mengambil kira harga dan hayat bateri. Rakan sekerja saya, bagaimanapun, berpendapat bahawa tiada OS Wear bermakna pengguna akan ketiadaan fungsi apl lanjutan seperti pemberitahuan yang boleh diambil tindakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *