Jam Tangan Huawei untuk Wanita (Anggun dan Permata) Hands-On (Video)

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Kemas kini: Kami telah mengetahui bahawa saiz sarung model “Jewel” ialah 44mm, untuk memuatkan kristal zirkonia padu pada sarung itu.

Bagi mereka yang suka menggunakan aksesori, anda mungkin lelaki dan tidak terlalu mengambil berat tentang butiran. Hei, sebahagian daripada kami di Pocketnow juga bersalah.

Tetapi bagi wanita penetapan jet, celik teknologi yang ingin menyertai revolusi jam tangan pintar ini, perhatian anda mungkin tertuju kepada gelang, Apple Watch (kerana Apple), atau Gear S2. Jika anda telah mencari beberapa pilihan jam tangan Android Wear secara khusus, pastinya ia sukar didapati. Iaitu, sehingga Huawei Watch for Women muncul di CES 2016.

Huawei menamakan model $499 “Elegant” dan model $599 “Jewel.” Ia adalah peningkatan yang mendadak daripada harga model asas yang sudah sedia pada harga $349. Bagi sesetengah daripada anda, sarung 42mm dan ketebalan seketul Huawei Watch yang asal mungkin masih menghalang anda. Tetapi jika anda suka keluli tahan karat emas mawar, jalur kulit dan bezel berlekuk atau (di sinilah bahagian Permata masuk) beberapa zirkonia padu Swarovski, anda akan menggesa diri anda untuk melihat apa yang berlaku di sini.

Kami akan membantu anda juga. Klik di bawah untuk video praktikal yang kita bincangkan.

Liputan CES 2016 Pocketnow dimungkinkan oleh dbrand, ketua kulit vinil untuk telefon pintar, tablet, boleh pakai dan banyak lagi. Untuk kesesuaian yang paling tepat di bumi, lawati https://dbrand.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *