Jadi apa yang Microsoft katakan dengan laporan “Lumia sudah mati” ini?

Microsoft sepatutnya mengeluarkan satu lagi Telefon Pintar Julat Pertengahan Lumia 750 bersama-sama dengan telefon seperti Lumia 650XL dan Lumia 850.

Walau bagaimanapun, Telefon Pintar Lumia 650XL dan Lumia 850 telah dibatalkan bersama-sama dengan Lumia 750. Terdapat khabar angin bahawa syarikat itu mungkin akan melancarkan Lumia 750 menjelang pertengahan 2015 atau separuh pertama 2016, tetapi yang kemudiannya tidak pernah berlaku.

Kini terdapat imej bocor yang boleh didapati di salah satu Laman Web China yang menunjukkan Lumia 750 Aka Guilin.

Berikut ialah spesifikasi penuh peranti:

Sekiranya anda mahu, anda boleh melihat spesifikasi Lumia 750 yang dikhabarkan.

Wah, ia adalah telefon yang bagus.

Sebagai balasan kepada Matt.

Sila berikan angka ios juga…

Sebagai balasan kepada Mehul Jariwala.

* Windows 10 menggunakan 400,000,000 peranti – adakah itu satu kesilapan?

Jadi maafkan saya jika saya tidak begitu mempercayai kata-kata awak. Perlu diingat bahawa 950 XL sudah menjadi telefon yang sangat baik dan mereka membawa aplikasi windowing, boleh pin ke bar tugas, mengalihkan bar status ke dalam dulang sistem, pemberitahuan gaya pc, kekunci pintasan tingkap dan lain-lain dalam ‘Redstone 2’ kepada Continuum – tidak termasuk sebarang perubahan PC/Mudah Alih yang lain.

Sebagai jawapan kepada IJK.

Lol, betul!

Vaporware hanya berfungsi apabila seseorang mempunyai monopoli, Microsoft. Anda tidak berada dalam dunia mudah alih – dan semua orang boleh melihat perkara yang boleh dicapai oleh Microsoft dalam keadaan sedemikian. Satu lagi perkara yang Microsoft sendiri belum bersedia untuk telefon permukaan untuk melancarkannya pada 2017. Seperti biasa Microsoft sentiasa lewat. Satu-satunya masa yang akan menentukan sama ada telefon permukaan adalah satu lagi kesilapan Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *