iPhone XS, Apple Watch Series 4 digambarkan dalam kebocoran

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Imej rasmi dilaporkan telah bocor mengenai model iPhone 5.8 inci dan 6.5 inci dengan paparan OLED dalam warna emas serta Apple Watch Series 4 yang menjalankan watchOS 5.

9to5Mac mengambil kedua-dua imej. Melihat Apple Watch terlebih dahulu, perubahan yang paling ketara nampaknya bukan terletak pada perkakasan Siri 4, tetapi dengan watchOS 5. Muka jam tangan baharu yang digambarkan di sini mengandungi lapan komplikasi atau modul maklumat: empat di tengah dijajarkan dalam arah kardinal dan empat dalam ruang negatif di luar jam analog.

Kurang jelas dalam imej ini, ialah paparan tepi ke tepi 15 peratus lebih besar daripada generasi Watch sebelumnya yang mungkin kelihatan cukup bagus dalam apl berwarna-warni.

Kepada iPhone XS dan emas tembaga yang sangat menarik. Apple telah dijejaki memohon pensijilan RF untuk versi iPhone X sedemikian, tetapi kami masih belum melihat apa-apa daripadanya secara terbuka.

Bagi nama iPhone XS, yang pertama kali dicadangkan oleh kebocoran ini daripada MobileFun. Dan apabila satu lagi khabar angin baru-baru ini ditimbulkan, 9 hingga 5 mengesahkan bahawa kedua-dua saiz 5.8 inci dan 6.5 inci akan dipanggil “iPhone XS”, tanpa “Plus” yang terlibat.

Apple telah menjadualkan acara pada 12 September.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *