IOTransfer, alternatif yang sempurna kepada iTunes untuk PC Windows anda

Pengguna Windows dan Apple tidak begitu mesra antara satu sama lain tetapi itu tidak menghalang mereka daripada menggunakan yang terbaik daripada kedua-duanya. Walaupun Apple mempunyai aplikasi iTunes untuk menyambungkan peranti Apple ke PC Windows, ia sebenarnya bukanlah perisian yang sangat baik. Memasuki IOTransfer, alat yang sangat baik untuk memindahkan data antara PC dan peranti iOS dengan mudah.

IOtransfer

IOTransfer ialah suite aplikasi pihak ketiga yang digunakan untuk memindahkan data antara iPhone, iPod, iPad dengan PC Windows. Apple mempunyai iTunes, jadi mengapa menggunakan IOTransfer? Seperti yang dikatakan oleh Nicole, Pengarah Pemasaran,iTunes benar-benar mengganggu ramai pengguna Apple, dan mereka terus mencari alternatif kepada iTunes untuk mengatur dan mengurus peranti iOS mereka dan fail mereka dengan cara yang lebih mudah” .

Di antara banyak fungsi IOTransfer, pemindahan fail adalah yang paling berguna. Sama ada Muzik, Foto, Buku dan juga apl, anda boleh memindahkan hampir segala-galanya daripada peranti Apple anda kepada yang lain atau PC Windows. Ia juga sangat mudah! Hanya satu klik, dan pemindahan bermula.

UI cukup bersih dan mudah dilayari. Tiada sebarang kekacauan dan kekacauan yang tidak perlu, IOTransfer sangat menyenangkan untuk digunakan. Satu kelemahan yang saya dapati ialah tema asli tidak boleh ditukar daripada Biru kepada mana-mana warna lain.

Versi terkini IOTransfer menyokong iOS 10.3 dan berfungsi dengan sempurna pada semua versi Windows.

Saya menggunakan perisian ini selama beberapa hari dan mendapati ia semakin berkembang pada saya. Saya sentiasa membenci iTunes dan ia adalah sifat seperti bloatware dan sangat gembira kerana dapat membuangnya. Pengguna Apple akan jatuh cinta dengannya, dan saya boleh menjaminnya. Walaupun saya tidak mempunyai apa-apa selain pujian untuknya, terdapat beberapa kelemahan juga.

Pertama, anda tidak boleh menukar tema yang agak mengecewakan. Saya benci UI berwarna Biru dan sebaliknya akan mengambil tema Hitam. Kedua, dan yang paling penting, ialah versi percuma IOTransfer lebih kepada demo daripada aplikasi berciri penuh. Anda perlu membayar $25 untuk satu lesen atau $50 untuk lesen rumah.

Walaupun harga mungkin kelihatan agak mahal, anda tidak akan menyesal membayarnya. Secara jujur, saya tidak pernah begitu gembira untuk mencari alternatif iTunes yang berfungsi sebaik ini. Anda boleh melawat portal pembayaran mereka untuk membelinya atau mencuba perisian secara percuma dari sini. IOTransfer juga sedang menjalankan tawaran istimewa untuk lesen Rumah pada $30, penjimatan penuh $20! Dapatkan selagi panas!

Penilaian: 9/10 (Cemerlang!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *