Ini ialah paparan terbaharu Samsung Galaxy Z Fold 3 yang bocor

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Putih

Nah, kami tidak boleh mengatakan bahawa kami tidak menjangkakan akan mendapat lebih banyak kebocoran dan khabar angin tentang peranti boleh lipat Samsung yang akan datang dalam beberapa minggu akan datang. Kami baru-baru ini menerima imej bocor Samsung Galaxy Z Flip 3 rekaan kulit kerang dan, yang terbaru, Samsung Galaxy Z Fold 3, dan apa yang boleh kami katakan? Mereka hanya panas.

Kami semakin hampir dengan kemungkinan pelancaran Samsung Galaxy Z Fold 3 dan Galaxy Z 3. Oleh itu khabar angin dan kebocoran akan mula timbul lebih kerap. Kebocoran terbaru telah disiarkan oleh Digit.in, dengan kerjasama seorang pembocor terkenal @OnLeaks. Paparan baharu muncul dalam tiga pilihan warna berbeza: hitam, hijau zaitun dan varian warna putih atau kuning air.

Kami mendapat pandangan yang sangat terperinci tentang dakwaan Galaxy Z Fold 3 yang sepatutnya hadir dengan AMOLED luaran 6.2 inci dan paparan boleh lipat Super AMOLED Infinity-O 7.5 inci di bahagian dalam. Kini, yang terakhir ini datang sebagai mengecewakan besar, kerana khabar angin telah mencadangkan bahawa Galaxy Z Fold 3 boleh menjadi peranti pertama Samsung yang menampilkan kamera swafoto bawah paparan dengan sensor 10MP. Ia juga dijangka menampilkan tiga sensor 12MP pada persediaan tiga kameranya.

Galaxy Z Fold 3 yang akan datang juga dikhabarkan akan menampilkan pemproses Qualcomm Snapdragon 888+ yang diumumkan baru-baru ini, 12/16GB RAM, dan storan 256GB/512GB di bahagian dalam. Di samping itu, peranti ini juga sepatutnya lebih ringan daripada pendahulunya, dan ia boleh berukuran 158.1 x 64.8 x 14.5mm apabila dilipat, 15.6mm jika kami memasukkan kamera, dan 158.1 x 128.1 x 6.6mm apabila dibuka, atau 7.7mm jika anda menambah bonggol kamera.

Walau bagaimanapun, perincian yang paling menarik tentang Samsung Galaxy Z Fold 3 baharu ialah ia mungkin 20 peratus lebih mampu milik daripada pendahulunya. Perkara yang sama berlaku untuk Galaxy Z Flip 3, yang juga dikhabarkan akan mendapat varian LTE sahaja yang lebih mampu milik pada masa hadapan.

Sumber SamMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *