iMessage Untuk Konsep Singa Mac OS X [VIDEO]

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Antara 200+ ciri baharu yang telah diperkenalkan dalam iOS 5, iMessage pastinya salah satu yang terbaik dilaksanakan. Ia digabungkan dengan lancar dalam aplikasi mesej dan membolehkan anda menghantar mesej teks percuma, foto dan juga video kepada semua pengguna iPhone, iPod touch dan iPad lain yang menjalankan iOS 5 melalui perkhidmatan pemberitahuan Apple, sama seperti pemesej segera Blackberry. Ia juga menunjukkan kepada anda penghantaran dan resit bacaan serta kemas kini dalam masa nyata semasa orang lain sedang menaip mesej.

Menariknya, seorang pereka bernama Jan-Michael Carthas telah mencipta aplikasi iMessage konsep untuk Mac OS X Lion, yang dia anggap boleh didapati di Mac App Store pada harga $0.99 seperti FaceTime untuk Mac. Jika ini menjadi kenyataan, penyepaduan seluruh sistem bagi iMessage akan menjadi alat yang hebat untuk pengguna iOS + Mac OS yang membolehkan mereka menghantar mesej teks segera serta memulakan panggilan FaceTime dengan kenalan terus dari Buku Alamat.

Lihat video konsep iMessage untuk Mac OS X Lion yang dibenamkan di bawah:

Langgan kami Suapan RSS dan teruskan mengikuti kami Twitter, Facebook dan Youtube untuk semua berita terkini, kemas kini dan banyak lagi.

[via MacStories]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *