Iklan baharu Apple ‘Behind the Mac’ menunjukkan Justin Bieber dan artis Kanada lain memberi kesan pada Mac

Apple telah menyiarkan video ‘Behind the Mac’ baharu yang mempamerkan artis Kanada yang popular dan akan datang menggunakan MacBook dalam perjalanan muzik kreatif mereka. Pada 2018, syarikat itu memulakan kempen iklan ‘Behind the Mac’ untuk barisan Macnya untuk menyerlahkan ciri komputer dan penyepaduan mereka dalam kehidupan pengguna.

Apple menawarkan alatan penyuntingan profesional seperti Logic Pro, Final Cut Pro, Compressor dan MainStage untuk artis, pelajar dan perniagaan untuk mencipta muzik, video, penyuntingan foto dan pelbagai lagi projek lain yang menambah produktiviti MacBook. Sebelum ini syarikat itu menyiarkan video ‘Permulaan Baharu’ yang penuh emosi untuk kempen iklan Mac yang berkongsi kegembiraan pelajar membaca surat penerimaan kolej mereka dengan keluarga dan rakan mereka di Mac.

Video baru tiga puluh saat, yang disiarkan di saluran YouTube Apple Canada, ialah montaj gambar artis Kanada yang popular dan penyanyi yang menggunakan MacBook untuk mengarang lagu, mengedit foto dan video, atau memainkan muzik dalam konsert, studio, katil, dapur mereka. , pada hud kereta dan tempat.

Bermain ‘Panas’ oleh Freq Motif & Just John dengan kapsyen “Di sebalik Mac, orang Kanada membuat impak besar pada budaya muzik global melalui kreativiti mereka. Dan melakukannya pada Mac“, ciri kempen iklan baharu:

Apple menjalankan kempen media sosial yang popular dan kreatif pada akaun media sosial utama dan serantaunya untuk semua produk, perkhidmatan dan cirinya seperti iPhone, AirPods, Apple Music, Ketelusan Penjejakan Apl, iPad untuk mempamerkan penggunaannya, kepentingan dalam kehidupan pengguna dan juga untuk mengumumkan kemas kini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *