Ia akhirnya berlaku: Pra-pesanan ASUS Padfone X AT&T dibuka minggu depan

ASUS Padfone X ATT

Adakah ia telefon, atau adakah ia tablet? Itu hanyalah beberapa soalan yang kebanyakan pengguna akan tanya diri mereka sendiri selepas melihat AT&T yang akan datang ASUS Padfone X. Telefon pintar/tablet hibrid telefon telah terperangkap dalam apa yang hanya boleh digambarkan sebagai limbo untuk zaman sekarang. Kami sebenarnya mendapat pengalaman pertama kami dengan peranti semasa liputan Kongres Word Mudah Alih kami pada bulan Februari 2013.

Sejak itu, bahagian telefon Padfone telah menerima sedikit semakan perkakasan, menjatuhkan aluminium yang disikat memihak kepada apa yang kelihatan seperti sokongan sentuhan lembut, sementara turut menaik taraf Snapdragon 600 itu kepada cipset 800 yang lebih dikemas kini. Bahagian tablet mempunyai paparan IPS 1080p 9-inci dan sebenarnya boleh mengecas telefon semasa ia didok, menjadikannya sesuai untuk menyampaikannya kepada kanak-kanak untuk sesi permainan pantas di dalam kereta.

Berita sebenar ialah AT&T akhirnya bersedia untuk membincangkan harga dan ketersediaan dengan prapesanan dibuka pada Jumaat depan, 6 Jun. ASUS Padfone X akan dijual pada harga $200 semasa kontrak, atau boleh dinaik taraf melalui program Seterusnya dengan harga antara $20 – $30 sebulan. Dengan kamera 13MP, slot kad SD mikro dan berjalan pada Android 4.4 KitKat, Padfone X telah berumur dengan agak anggun. Lihat video gambaran keseluruhan pantas AT&T di bawah untuk mendapatkan lebih banyak deet.

[AT&T]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *