Huawei P20 mungkin sedikit lebih murah daripada yang dijangkakan di Jerman

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Penggoda Huawei P20 Pro

Esok adalah hari kita akan mempelajari semua tentang Huawei P20 dan P20 pro dengan terperinci penuh anda boleh menonton strim langsung acara di sini mulai 2 petang CET tetapi untuk rantaian bekalan runcit, penyediaan telah berlangsung selama berminggu-minggu.

Nampaknya kemuncaknya sudah hampirGizChina telah memperoleh gambar teg pameran produk LCD daripada peruncit Jerman Saturn yang membentangkan spesifikasi asas peranti. Anda boleh membaca semua tentang mereka di atas dan mengetahui dengan lebih khusus tentang konfigurasi kamera utama dalam siaran ini cukup untuk mengatakan bahawa P20 Pro akan mempunyai satu lagi kamera daripada dua standard P20 di belakang.

Walau bagaimanapun, salah satu pilihan yang boleh diambil di sini ialah kami telah bercakap tentang harga tertentu untuk telefon ini:WinFuture melaporkan bahawa P20 Pro akan menjadi鈧?99 dan P20 akan menjadi鈧?79. Nah, mengikut tag paparan, Huawei P20 akan dijual di Zuhal pada harga 鈧?49. Ia tidak banyak potongan dan harga boleh kembali kepada鈧?79 pada masa jualan bermula. Tetapi sebarang psuedo-diskaun adalah salah satu yang akan dihargai.

Kedua-dua telefon nampaknya akan mula dijual pada awal April.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *