HTC USA berjanji untuk menyokong perdana baharu dengan kemas kini selama 2 tahun, meneroka KitKat untuk One X

HTC-One-X-BACK_RGB

Sebelum soalan boleh dimulakan, HTC mendedahkan dalam Reddit AMA mereka bahawa — walaupun mereka mungkin tidak mempunyai rekod prestasi terbaik ketika datang untuk menyampaikan kemas kini perisian Android tepat pada masanya pada masa lalu — mereka berharap untuk menukar imej ini ke hadapan. Bagaimana, anda bertanya? Nah, HTC secara rasmi mengumumkan komitmen baharu mereka untuk menyokong semua peranti perdana masa hadapan dengan kemas kini utama selama 2 tahun selepas ia dikeluarkan (inisiatif AS sahaja).

Perkataan yang cukup berani, memandangkan HTC baru-baru ini mengumumkan bahawa HTC satu X dan One X+ tidak lagi akan menerima kemas kini melepasi Android 4.2.2 (yang baru sahaja dilancarkan bulan lepas). Tetapi menurut HTC, kekurangan sokongan daripada NVIDIA yang menyebabkan mereka menggugurkan sokongan untuk One X dan One X+ global (yang menjalankan cipset NVIDIA Tegra 3). Jadi apa yang berlaku kepada One X/XL di AS yang menggunakan a Qualcomm pemproses? Nampaknya, mereka rasa tidak adil untuk hanya mengemas kini X, sambil meninggalkan pengguna X+ tinggi dan kering.

Tetapi, selepas banyak maklum balas daripada komuniti One X, HTC kini mengumumkan bahawa mereka telah menukar lagu mereka, dan “meneroka secara aktif” cara mereka boleh menaik taraf HTC One X kepada Android 4.4 KitKat. suci. Crap.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut apabila ia pecah, pastikan ia dikunci pada Google atau tonton sendiri HTC AMAA di Reddit.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *