HTC One SV diumumkan untuk UK

UK akan menerima satu lagi tambahan kepada barisan siri One HTC dalam beberapa minggu akan datang. The HTC One SV, yang pertama kali diumumkan pada awal November untuk pasaran Asia, ialah telefon bimbit jarak pertengahan yang menampilkan pemproses Snapdragon S4 dwi-teras yang mencatatkan masa pada 1.2GHz dan paparan LCD 2 4.2 inci.

Telefon berkongsi banyak persamaan dengan HTC satu VX, yang dilancarkan baru-baru ini untuk AT&T, termasuk kamera 5MP dan sokongan Beats Audio. Telefon bimbit One SV dan Sandwich Ais Krim disarungkan dengan pakaian Sense 4, dan memperoleh peningkatan yang sebelum ini ditemui pada telefon seperti One X dan One S.

One VX akan tersedia melalui pelbagai rakan kongsi pembawa dan saluran runcit, termasuk versi berdaya LTE yang mungkin menuju ke Everything Everywhere. Pembeli akan mendapat pilihan warna Pyrenees Blue atau Glacier White pilihan mereka. Harga belum diumumkan buat masa ini.

HTC MELANJUTKAN SATU SIRI YANG DIAKUI DENGAN HTC ONE SV

Kesambungan LTE yang sangat pantas meningkatkan kamera menakjubkan dan bunyi tulen siri One yang memenangi anugerah

LONDON – 11HB DISEMBER, 2012 – HTC, peneraju global dalam inovasi dan reka bentuk mudah alih, hari ini melancarkan model terbaharu dalam siri One yang memenangi anugerah, HTC One SV. Model baharu ini menggabungkan kelajuan terpantas 4G LTE, kamera yang menakjubkan dan bunyi berkualiti studio dengan reka bentuk tandatangan HTC yang menakjubkan. Menjalankan HTC Sense™ 4 pada Android™ ICS, ia direka untuk mereka yang mahu telefon pintar mereka seiring dengan gaya hidup sibuk mereka.

“HTC One SV menandakan prestasi telefon pintar generasi seterusnya dan internet mudah alih sepantas kilat,” kata Peter Chou, Ketua Pegawai Eksekutif HTC Corporation. “Kami gembira dapat membantu menyemarakkan penyebaran rangkaian 4G LTE di seluruh dunia dengan model yang membolehkan pelanggan kami menikmati penyemakan imbas web, penstriman filem dan radio Internet dengan lebih cepat dan lebih lancar berbanding sebelum ini.”

Prestasi yang boleh dipercayai dan sangat pantas

Kamera yang menakjubkan, bunyi asli

Tersedia secara eksklusif pada telefon pintar HTC, Beats Audio™ mengubah pengalaman mendengar HTC One SV, menawarkan bunyi tulen berkualiti studio merentas semua muzik, permainan dan main balik video. Pengurus Penyegerakan HTC baharu juga menjadikan penyegerakan dan pengurusan koleksi muzik anda lebih mudah, memastikan keseluruhan pustaka anda mudah alih seperti anda.

Reka bentuk tandatangan

Ketersediaan

HTC One SV akan tersedia di UK melalui pengendali terpilih, rakan kongsi runcit dan pengedaran dalam beberapa minggu akan datang.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *