HTC EVO 4G LTE dan Sprint Galaxy Nexus adalah satu sen pada Wayarles Amazon

Awal minggu ini kami memberitahu anda tentang promosi telefon 4G di Amazon yang telah menyaksikan peranti hebat seperti Samsung Galaxy Nexus, Galaxy S3 dan HTC EVO 4G LTE dijual dengan harga satu sen sahaja. Kini Motorola Droid RAZR mendapat penjimatan. Perjanjian yang sama berlaku kerana harga RAZR telah dikurangkan kepada satu sen apabila dibeli secara kontrak dengan Verizon. Anda mendapat telefon bimbit 16GB dengan penghantaran dua hari percuma.

Perjanjian itu mungkin menggoda beberapa orang menunggu Droid RAZR HD untuk menarik pencetus lebih awal, dan tidak ada sebab untuk tidak melakukannya. Droid RAZR masih berada di kedudukan sebagai salah satu telefon yang lebih baik yang terdapat pada rangkaian Verizon. Banyak peranti lain sedang dijual, jadi pastikan anda menyemak pilihan penuh.

[via Amazon]

| | | Google.com Bocor, 2007-2021

/*# sourceURL=/css/ampshared.css*/

The HTC EVO 4G LTE telah dilancarkan awal musim panas ini berikutan kelewatan ringkas di kastam kerana semakan paten. Sejak itu ia telah dipuji sebagai salah satu telefon pintar terbaik yang tersedia hari ini, apatah lagi tersedia pada rangkaian 4G LTE Sprint.

Galaxy Nexus dilancarkan pada Sprint selepas melihat Verizon Wireless membawa peranti itu secara eksklusif untuk beberapa lama di Amerika, tetapi lebih baik lewat daripada tidak sama sekali malah beberapa minggu kemudian ia masih menjadi pilihan yang berdaya maju bagi mereka yang mahukan pengalaman Android paling tulen yang boleh mereka temui .

Sebagai bonus tambahan, anda juga boleh mendapatkan Sprint Samsung Galaxy s3, boleh dikatakan telefon terbaik mereka tersedia, dengan harga $99. Anda tidak akan menemui tawaran yang bagus di tempat lain jadi saya cadangkan anda meneruskannya secepat mungkin. [Galaxy S3, EVO 4G LTE, Samsung Galaxy Nexus]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *