HTC EVO 3D Menggugurkan Muatan Bot Dokumen FCC

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

EVO 3D HTC pada Sprint sepatutnya berada di sini dalam masa beberapa minggu, jadi ada baiknya telefon pintar itu akhirnya dapat tampil dengan orang baik di FCC, di mana ia menjatuhkan banyak maklumat, termasuk yang jarang- melihat skema elektrik.

Malah, surat sampul HTC yang diserahkannya kepada FCC meminta supaya skema elektrik yang didedahkan itu ditahan daripada diterbitkan. Sama ada ia bercakap tentang skema fizikal dan bukannya logik yang kita lihat, atau seseorang yang kacau, kerana terdapat empat puluh tiga halaman rajah litar disertakan dengan kertas kerja telefon. Memang, tiada satu pun daripada ini sangat berguna kepada sesiapa sahaja di luar industri, tetapi ia masih cukup menarik untuk dilihat jika anda seorang geek telefon pintar seperti kami.

Semua kertas kerja yang diharapkan ada di sini, seperti pensijilan untuk operasi pada jalur WiMAX Sprint, mengosongkan telefon untuk operasi AS sebaik sahaja Sprint mula menjualnya. Terakhir kami mendengarnya, 24 Jun kelihatan seperti tarikh pelancaran yang berpotensi. Jika anda baru sahaja mempunyai salah satu daripada 3D tanpa cermin mata ini, resolusi suku HD, pengambilan gambar 3D, budak jahat dwi-teras, prapesanan sudah dibuka. Kami menjangkakan EVO 3D akan berakhir dengan harga kira-kira $200 dalam kontrak.

Sumber: FCC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *