HTC Desire EYE ialah lensa sudut lebar dwi 13MP di hadapan dan belakang [VIDEO]

Pendedahan Berganda HTC Desire EYE

Acara Pendedahan Berganda HTC dimatikan dalam gear penuh, dengan Naib Presiden Reka Bentuk Perindustrian HTC, Jonah Becker naik ke pentas untuk memperkenalkan semua baharu secara rasmi HTC Desire EYE. Telefon ini adalah yang pertama seumpamanya, dilengkapi dengan dwi kamera 13MP (dan denyar LED berwarna) pada kedua-dua bahagian belakang dan hadapan peranti. Ditujukan untuk obsesi baharu internet dengan swafoto, telefon ini pasti memenuhi keperluan orang ramai yang lebih muda.

Walaupun ia pastinya bukan yang pertama kami melihat peranti itu (terdapat beberapa kebocoran yang memberitahu kami tentang kewujudan peranti itu sebelum ini) kami kini mempunyai lembaran spesifikasi yang kukuh untuk mereka yang tertanya-tanya tentang keupayaan perkakasan mentahnya. Semak mereka di bawah.

HTC Desire spesifikasi MATA

  Skrin 5.2 inci

  Pemproses Kuadcore 2.3GHz (Snapdragon 801)

  2GB RAM

  Memori onboard 16GB

  Slot MicroSD

  Pembinaan Jurang Sifar

  Kamera hadapan: 22 milimeter setara SLR

  Kamera belakang: 28 milimeter setara SLR

  Bateri 2400 mAh

Pengalaman HTC EYE

HTC juga memberikan apl kamera itu sendiri baik pulih, dengan “EYE Experience” baharu mereka akan dimuatkan pada peranti di luar kotak. Suite perisian kamera menampilkan beberapa ciri “selfie” baharu yang berguna, seperti tangkapan berpecah (mengambil foto menggunakan kedua-dua kamera depan dan belakang), penjejakan muka untuk panggilan video dan juga tangkapan skrin sekiranya anda ingin berkongsi sesuatu yang disimpan pada peranti anda .

Tidak sabar untuk mendapatkan HTC Desire EYE? Telefon ini akan dilancarkan lewat tahun ini sebagai eksklusif AT&T. Sekarang kami tidak berasa buruk tentang itu HTC One E8 tidak dilancarkan di luar Sprint. The Desire EYE sepatutnya menjadi pengganti yang bagus.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *