HONOR untuk mempersembahkan dua telefon pintar boleh lipat pada Q1 2022, dengan gaya lipatan berbeza

Ia kelihatan seperti KEHORMATAN bersedia untuk memasuki pasaran boleh lipat selepas begitu banyak khabar angin. Menurut tipster Raja Digital Changan daripada Weibo, jenama China akan dilancarkan dua telefon pintar boleh lipat di dalam suku pertama 2022.

Pada masa ini, tidak jelas sama ada kedua-dua peranti itu akan eksklusif untuk China atau pergi ke pasaran global. Walau bagaimanapun, sekiranya anda tidak tahu, jenama itu telah meningkat pada tahun ini selepas mendapat semula aksesnya kepada Perkhidmatan Mudah Alih Google. Jenama itu bahkan telah mengatasi Xiaomi dan Apple dari segi penghantaran pada bulan Julai.

Khabar angin sebelum ini mencadangkan bahawa peranti boleh lipat HONOR yang akan datang boleh membawakan dua gaya lipatan berbeza. Salah satu daripadanya dibuka ke atas dan ke bawah, manakala yang lain berjalan dengan kiri dan kanan. Berdasarkan itu, peranti itu boleh bersaing dengan siri Galaxy Z Fold dan Z Flip Samsung. Selain itu, ia juga dilaporkan bahawa boleh lipat yang lebih besar akan mempunyai paparan utama 8-inci oleh BOE dan Visionox.

Adakah anda teruja dengan peranti lipat pertama HONOR? Letakkan ulasan untuk memberitahu kami perasaan anda dan teruskan mengikuti TechNave.com untuk khabar angin telefon pintar terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *