Harga Samsung Galaxy Watch 3 45mm di Malaysia & Spesifikasi – RM968

Samsung Galaxy Watch 3 mempunyai a 1.4 inci Paparan Super AMOLED (360 x 360 piksel, 364 ppi). Ia menyokong Wifi, Bluetooth, NFC dan GPS. Ia mempunyai ciri Li-Ion 340 mAh, bateri tidak boleh tanggal pada ketebalan peranti 11.1mm dan berat 53.8g, berjalan pada Tizen OS 5.5.

Yang terbaru Harga Samsung Galaxy Watch 3 di Malaysia pasaran bermula dari RM968. Ia boleh didapati dalam warna Mystic Black, Mystic Silver.

Klik di sini untuk menilai dan menyemak.

Selain mempunyai peralatan gim atau tikar yoga, teknologi juga memainkan peranan untuk peminat kecergasan. Dalam kes ini, jam tangan pintar atau jalur pintar sering digunakan untuk membantu orang ramai menjejaki prestasi mereka. Tetapi sejauh manakah aksesori ini berguna? Dalam artikel hari ini, kami akan memberitahu anda bagaimana Samsung Galaxy Watch3 dan Galaxy Watch Active2 bukan sekadar jam tangan pintar.

Baca Lagi

Bulan lepas, sejumlah 5 gajet berbeza telah dilancarkan semasa Samsung Dibongkar acara, termasuk Samsung Galaxy Watch 3. Ini adalah antara jam tangan pintar terkini yang terdapat di Malaysia. Jika anda telah merancang untuk mendapatkan jam tangan pintar untuk diri sendiri, anda harus terus membaca ulasan kami di bawah. By the way, model yang saya semak ialah model 45mm.

Baca Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *