Harga OnePlus 9E di Malaysia & Spesifikasi

OnePlus 9E dikuasakan oleh a Qualcomm SM6350 Snapdragon 690 5G (8 nm) pemproses CPU dengan 128GB 8GB RAM, UFS. Peranti ini juga mempunyai a 6.5 inci Paparan IPS LCD (1080 x 2400 piksel, 405 ppi). Ia mempunyai a Kuad: 64 MP, f/1.8, (lebar), 1/1.72″, 0.8碌m, PDAF + 2MP kamera belakang dan menyokong Wifi, NFC, GPS, 3G, 4G LTE dan 5G. Ia dibungkus dalam a Li-Po 5000 mAh, bateri tidak boleh tanggal, berjalan pada Android 11.

Klik di sini untuk menilai dan menyemak.

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Baca Lagi

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Baca Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *