Harga Microsoft Surface Go 3 di Malaysia & Spesifikasi – RM1839

Microsoft Surface Go 3 dikuasakan oleh Pemproses Intel dwi-teras dan Pentium Gold 6500Y, Intel庐 Grafik UHD 615, 4GB LPDDR3 RAM dan a pemacu eMMC: 64 GB cakera keras. Ia juga mempunyai a 10.5 “1920 x 1280 (220 PPI), 3: 2, 1500: 1 paparan dan timbang 544 g.

Yang terbaru Harga Microsoft Surface Go 3 di Malaysia pasaran bermula dari RM1839.

Klik di sini untuk menilai dan menyemak.

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Baca Lagi

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Baca Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *