Harga baharu untuk siri Samsung Galaxy S21 telah didedahkan

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Kami mungkin semakin hampir dengan pelancaran Samsung Galaxy S21 baharu, kerana khabar angin mencadangkan bahawa kami boleh melihat perdana terbaharu Samsung seawal 14 Januari. Ini bermakna kami berkemungkinan besar akan mula menerima lebih banyak kebocoran dan khabar angin tentang peranti yang akan datang . Kebocoran terkini mendedahkan peranti dalam semua pilihan warna mereka, malah kami telah menerima pengesahan bahawa model yang lebih tinggi juga akan menampilkan sokongan S Pen. Walau bagaimanapun, kebocoran terkini boleh mengesahkan bahawa barisan Galaxy S21 baharu mungkin lebih murah daripada pendahulunya.

Awal bulan ini, kami menerima maklumat bocor yang menunjukkan bahawa siri Samsung Galaxy S21 baharu akan mencapai pasaran dengan harga yang agak agresif. Menurut khabar angin tersebut, Galaxy S21 vanila akan bermula dari $850 $899, iaitu sekurang-kurangnya $100 kurang daripada apa yang S20 bermula. Galaxy S21+ boleh tiba dengan tanda harga yang akan menetapkannya antara $1,050 dan $1,099, manakala Galaxy S21 Ultra akan bermula sekitar $1,250 dan $1,299, yang juga akan diterjemahkan kepada penurunan harga $100 hingga $150.

Kini maklumat terkini datang daripada GalaxyClub, dan mereka mendakwa bahawa siri Samsung Galaxy S21 baharu akan lebih mampu milik berbanding pendahulunya. Samsung Galaxy S21 dengan 128GB akan bermula dengan harga 鈧?79, iaitu kurang daripada tanda harga 鈧?99 yang ditetapkan pada Galaxy S20 apabila ia tiba. Samsung Galaxy S21+ dijangka tiba dengan tanda harga 鈧?,079, yang juga lebih rendah daripada yang dicaj pada awalnya untuk Galaxy S21+.

Walau bagaimanapun, kita boleh melihat Samsung Galaxy S21 Ultra dengan harga 鈧?,399, yang mana 鈧?0 lebih tinggi daripada apa yang dicaj untuk Galaxy S20 Ultra tahun lepas. Kenaikan harga ini mungkin disebabkan oleh ciri baharu yang dijangka hadir dengan Galaxy S21 Ultra baharu, kerana khabar angin mengatakan ia akan menampilkan sokongan stylus, tetapi itu tidak semestinya bermakna siri Galaxy Note akan hilang dalam masa terdekat. .

Sumber GalaxyClub

Melalui SamMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *