Harga Asus Zenpad 3S 10 LTE di Malaysia & Spesifikasi

Asus Zenpad 3S 10 dikuasakan oleh pemproses CPU Hexa-core (4×1.4 GHz Cortex-A53 & 2×1.8 GHz Cortex-A72) dengan 4 GB RAM. Peranti juga mempunyai 32 GB storan dalaman + mikroSD (sehingga 256 GB (menggunakan slot SIM 2)) dan a 9.7 inci Paparan skrin sentuh kapasitif IPS LCD (1536 x 2048 piksel, 264 ppi). Ia mempunyai a 8MP kamera belakang dan menyokong Wifi, GPS, 3G dan 4G LTE. Ia dibungkus dalam a Bateri Li-Po 7800 mAh (30 Wj) tidak boleh tanggal pada ketebalan peranti 6.8mm dan berat 490g, berjalan pada OS Android, v6.0 (Marshmallow).

Klik di sini untuk menilai dan menyemak.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *