Harga ASUS Fonepad 7 FE171CG di Malaysia Spesifikasi – RM540

ASUS Fonepad 7 FE171CG dikuasakan oleh pemproses CPU Dwi-teras 1.2 GHz dengan 1/2 GB RAM. Peranti ini juga mempunyai storan dalaman 8/16 GB + microSD (sehingga 64 GB) dan paparan skrin sentuh kapasitif IPS LCD 7 inci. Ia mempunyai kamera belakang 8MP dan menyokong Wifi, GPS dan 3G. Ia dibungkus dalam bateri Li-Po Tidak boleh tanggal (15 Wh) pada ketebalan peranti 7.9mm dan berat 280g, berjalan pada OS Android, v4.4.x (KitKat).

Yang terbaru Harga ASUS Fonepad 7 FE171CG di Malaysia pasaran bermula dari RM540. Ia boleh didapati dalam warna Hitam, Putih, Emas, Merah.

Klik di sini untuk menilai dan menyemak.

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Baca Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *