Hands-on: Samsung Galaxy Gear S2 Platinum dan Rose Gold [VIDEO]

Samsung tidak mempunyai banyak berita untuk peranti boleh pakai di CES tahun ini, tetapi mereka memberikan kami perkara terbaik seterusnya kepada peranti baharu yang lengkap. Varian warna Platinum dan Rose Gold telah diumumkan untuk Samsung Galaxy Gear S2 Classic, membawakan beberapa pilihan baharu yang bergaya kepada barisan jam tangan pintar.

Kedua-duanya adalah reka bentuk yang lebih kurang sama yang kami ketahui dengan fungsi biasa di pihak Samsung. Ingat, jam tangan ini bukan peranti Android Wear, sebaliknya menggunakan platform Tizen dalaman Samsung. Mereka masih serasi sepenuhnya dengan Android (dan Samsung juga mengumumkan penyepaduan iOS bersama-sama dengan reka bentuk baharu). Bezel pintal dan pusing masih merupakan penyelesaian yang lancar untuk berinteraksi dengan kandungan pada jam tangan di luar skrin sentuhnya.

Samsung Gear S2 mawar emas DSC00956

Selain daripada selongsong baharu, jam tangan itu akan dilengkapi dengan jalur kulit tulen. Edisi Rose Gold mendapat tali gading manakala edisi Platinum mendapat rupa hitam berkelas. Yang pertama pasti mempunyai sentuhan yang lebih feminin manakala yang kedua akan kelihatan agak tajam dengan sut. Tetapi band ini boleh ditukar ganti, seperti biasa, dengan pilihan kulit baharu daripada pereka terkenal seperti Columbo atau makanan yang menyeronokkan untuk menyerlahkan gaya anda.

Penampilan baharu pastinya menjerit premium dan merupakan pujian yang bagus kepada keluarga Gear S2. Jangkakan kedua-dua edisi akan tersedia untuk pembelian pada bulan Februari tahun ini.

| |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *